Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι... - AllYou.gr

Search

Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι...

 ...θα σου αγοράσω κι ένα κόμικ να έχεις.

29 Μαϊου 2016

Λίγο πριν καλωσορίσουμε το φετινό Καλοκαίρι, το Comicdom προσκαλεί τους φίλους των comics σε ένα ακόμη Comicdom Bazaar, το οποίο εμείς δε σκοπεύουμε να χάσουμε! Για να σου ζωγραφίσουμε την εικόνα του τι θα συμβεί: κατά τη διάρκειά του, μάλιστα, θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε και να ανανεώσουμε τις συλλογές μας, με μια επίσκεψη στο Impact Hub Athens.

Οι ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ οι συλλέκτες και αναγνώστες που θα επισκεφθούμε το event, θα έχουμε την ευκαιρία να ψάξουμε και να επιλέξουμε ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Παράλληλα, όσοι από τους επισκέπτες του Bazaar επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές στην Athens Comics Library, που επίσης στεγάζεται στο Impact Hub Athens, την ημέρα της εκδήλωσης, θα έχουμε έκπτωση 25% στις ετήσιες συνδρομές και 20% στις εξάμηνες!

Συμπερασματικά, σήμερα οπλιζόμαστε με θετική διάθεση, ντυνόμαστε ελαφρά για να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη και κατεβαίνουμε Ψυρρή για να συνδυάσουμε του Impact την Κυριακάτικη βόλτα μας με πάρα πολλά και υπέροχα κομιξάκια. 

Τα λέμε εκεί στην Καραϊσκάκη!

Comicdom Bazaar

Πού: Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή

Ώρες λειτουργίας: 11.00-22.00

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!