Από τον Δράκουλα στο Πετράδι των Επτά Αστεριών! - AllYou.gr

Search

Από τον Δράκουλα στο Πετράδι των Επτά Αστεριών!

Όλα είναι ένα βιβλίο δρόμος.

31 Μαϊου 2016

Σήμερα επιστρέφουμε στο Λονδίνο, των αρχών του 19ου αιώνα. Εκεί θα μας στείλουν οι Εκδόσεις Αίολος και ο μάστερ του τρόμου Μπραμ Στόουκερ, για να συναντήσουμε τον επιτυχημένο νεαρό δικηγόρο Μάλκολμ Ρος. Ο τελευταίος εμπλέκεται στην προσπάθεια εξιχνίασης της απόπειρας δολοφονίας ενός πάμπλουτου συλλέκτη αιγυπτιακών αρχαιοτήτων. 

Αυτό που ξεκινά ως ένα ενδιαφέρον αστυνομικό μυστήριο, καταλήγει σε κάτι πολύ πιο σκοτεινό και επικίνδυνο, την προσπάθεια επαναφοράς στη ζωή μιας βασίλισσας νεκρής εδώ και τέσσερις χιλιάδες χρόνια! Το Πετράδι των Επτά Αστεριών είναι το φυλαχτό της κι εκείνη θέλει να το πάρει ξανά στην κατοχή της.

Κατά τη διάρκεια των αμέτρητων αιώνων, ένα όνειρο βοηθούσε την ψυχή της να περιμένει υπομονετικά μέσα στο μουμιοποιημένο της κορμί – το όνειρο ότι κάποια μέρα, σε μια μακρινή χώρα, θα μπορούσε να αναστηθεί και να περπατήσει ξανά πάνω στη γη, διατηρώντας όλες τις γνώσεις και τις υπερφυσικές δυνάμεις που κατείχε στην προηγούμενη ζωή της, κάτω από τον ήλιο της ερήμου. Έχει σκοτώσει ήδη εννιά άνδρες που μπήκαν εμπόδιο στα σχέδιά της – και δεν θα διστάσει να σκοτώσει κι άλλους, όσο πλησιάζει η μεγάλη νύχτα...

Τι λες, θα διαβάσουμε σήμερα;

Το Πετράδι των Επτά Αστεριών

του Μπράμ Στόουκερ

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αίολος Ακολούθησε το allyou στο Instagram!