Κάψε το σενάριο! - AllYou.gr

Search

Κάψε το σενάριο!

Από σήμερα... αυτοσχεδιάζουμε.

08 Ιουνίου 2016

Σου έχουμε νέα: από σήμερα ξεκινάμε την ορειβασία. Τώρα, βέβαια, εσύ θα σκέφτεσαι ότι είμαστε μάλλον τρελές γιατί δεν έχουμε ιδέα από ορειβασία. Εμείς όμως θα σου πούμε ότι αυτό δεν έχει καθόλου σημασία, γιατί εμείς θα αυτοσχεδιάσουμε και είμαστε βέβαιες ότι, ακόμα κι αν αποτύχουμε, θα καταφέρουμε να αγγίξουμε την κορυφή. Ποια κορυφή; Μα φυσικά εκείνη του Mount Olymprov, του 1ου διεθνούς φεστιβάλ αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Comedy Theater.

Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα, μια διοργάνωση-γιορτή που φέρνει τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου από όλο τον κόσμο. Το Improv Comedy Theater δεν είναι σαν το συνηθισμένο θέατρο, δεν είναι σαν το stand-up comedy, δεν είναι σαν τίποτα που πιθανώς να έχεις δει! Το Improv Theater είναι μια νεοφερμένη μορφή θεατρικής τέχνης που βασίζεται στην δημιουργικότητα, τον αυθορμητισμό και τη φαντασία των ηθοποιών. Όταν ανεβαίνει ο θίασος επί σκηνής, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για το έργο που θα παίξει. Δεν υπάρχει κείμενο, δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι χαρακτήρες και συνθήκες, δεν υπάρχει καμία δικλείδα ασφαλείας.

Το Mount Olymprov μάς προσκαλεί σε ένα 5ήμερο γεμάτο παραστάσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες αυτής της συναρπαστικής μορφής θεατρικής τέχνης για να απολαύσουμε τον αυτοσχεδιασμό στα καλύτερά του, να διασκεδάσουμε με άφθονες διαδραστικές δραστηριότητες, να παρακολουθήσουμε μοναδικές παραστάσεις κάθε βράδυ από 16 διαφορετικούς διεθνείς θιάσους, και –γιατί όχι;- να γραφτούμε σε ένα από τα σεμινάρια που θα διδάσκουν οι μετρ του είδους.

Εμείς απόψε θα ανηφορίσουμε προς Olymprov – τα λέμε στην κορυφή!

Mount Olymprov

Πού: The Hub Events, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα, Αθήνα

Πότε: 7 - 11 Ιουνίου 2016

Ώρες λειτουργίας: Παραστάσεις κάθε βράδυ στις 21.00 / Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30  (δωρεάν διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες)Είσοδος: 10€ (κανονικό) / 8€ (μειωμένο)

κρατήσεις: www.mountolymprov.comΑκολούθησε το allyou στο Instagram!