Όλα είναι δρόμος - AllYou.gr

Search

Όλα είναι δρόμος

Και οδηγούν στην πλατεία Νερού, για μια βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό rock.

16 Ιουνίου 2016

Σιγά μην κλάψουμε που έρχεται το καλοκαίρι – αντίθετα, λέμε απόψε να το γιορτάσουμε! Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Τα πράγματα είναι απλά: το σημερινό ραντεβού μας θα το δώσουμε στην Πλατεία Νερού για ένα βράδυ αφιερωμένο στο παλιό και σύγχρονο (αλλά πάντα καλοκαιρινό και λατρεμένο) ελληνικό rock!

Απόψε από τη σκηνή θα παρελάσει το παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί! Ποιους αδημονούμε να δούμε; Κατ’αρχάς, τον Γιάννη Αγγελάκα για τον οποίον δεν υπάρχουν πλέον πολλά να γραφτούν. Αποτελεί, χωρίς αμφιβολία,την εμβληματικότερη φιγούρα της εγχώριας rock σκηνής, εδώ και δεκαετίες. Ανάμεσα σε πολλές και καλές μπάντες που έχουν ξεπηδήσει μέσα από την εγχώρια rock σκηνή , οι V.I.C αποτελούν κατά πολλούς το σημαντικότερο group του αναδείχτηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο ιδιαίτερος ήχος τους είναι μια μίξη ψυχεδελικού post rock, με τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου, ο οποίος χτίζεται με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, πολυφωνικά και παραδοσιακό ηπειρώτικο κλαρίνο. Μαζί τους θα εμφανιστεί και ο χαρισματικός Παύλος Παυλίδης, ο οποίος έχει χαράξει τη δική του ξεχωριστή πορεία. Από το 1984 ως το 1988, συμμετείχε στα Μωρά στη Φωτιά, ενώ η θριαμβευτική συνέχεια ήρθε με τα  Ξύλινα Σπαθιά και δίσκους όπως “Ξεσσαλονίκη” (1993), “Πέρα Από Τις Πόλεις Της Ασφάλτου” (1995).

Παρέα με τα τρία παραπάνω «μεγάλα» ονόματα, απόψε θα απολάσουμε και τους Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλη Μαρκαντώνη, σε ένα εκρηκτικό live που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Τα λέμε στο Φάληρο!

Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live

Πού: Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου

Ώρα έναρξης: 16.00

Τιμές εισιτηρίων: 12€ / 14€ (ταμείο)

Προπώληση: Public, Seven Spots, Reload, Media Markt και το www.viva.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!