Όλο... λάθος! - AllYou.gr

Search

Όλο... λάθος!

O Μιχάλης Μαθιουδάκης μάς υποδέχεται απόψε στο Avaton Comedy Festival.

18 Ιουνίου 2016

Τον λατρεύουμε γιατί έχει περιγράψει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο το σύνθετο με το οποίο μεγαλώσαμε όλοι οι 30-something στο σπίτι μας, εκείνον τον ελεεινό θείο που θα θυσιάζαμε για να «σωθεί» τον iPhone μας και πάνω από όλα γιατί μας χάρισε τον απόλυτο ορισμό της «ουρμπανοχίπισσας». 

Ο λόγος για τον ξεκαρδιστικό και ευφυή Μιχάλη Μαθιουδάκη, ο οποίος απόψε θα μας περιμένει στο Avaton Comedy Festival για να μας παρουσιάζει το νέο του stand up μονόλογο, με τον τίτλο «Όλο Λάθος».

Μέσα από αυτόν μάς μιλάει για την βαθιά κρίση ταυτότητας που αντιμετωπίζουμε ως γενιά, που πολλές φορές μας οδηγεί στα πρόθυρα της σχιζοφρένειας, για τα λάθη που έκαναν οι γονείς μας στην διαπαιδαγώγηση μας και που ερήμην τους μας έκαναν καλό, για την παιδική φαντασία που δεν έχει όρια, για τα ψέματα που διαδίδονται στο ελεύθερο camping με ταχύτητα nanosecond, για το γραφιστικό λάθος που έκανε την αφίσα έργο τέχνης, για το συντακτικό λάθος στο messenger που έδωσε νόημα στην συζήτηση, για το ηλίθιο λάθος που τον έκανε ρεζίλι σε μία Ισπανίδα. Μα πάνω από όλα για αυτό το αποτυχημένο πάρτι που όταν ήμασταν μικροί πήγαμε όλο προσδοκίες και τελικά ήταν «μάζωξη».

Εμείς ξέρουμε ότι ο Μιχάλης Μαθιουδάκης δεν κάνει ποτέ λάθος όταν πρόκειται να μας κάνει να γελάσουμε – θα σε περιμένουμε εκεί!

Όλο Λάθος

Σύλληψη- Ερμηνεία: Μιχάλης Μαθιουδάκης

Opening Act: Βύρων Θεοδωρόπουλος

Πού: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι

Ώρα έναρξης: 19.30

Τιμές εισιτηρίων: 7€ (προπώληση) / 8€ (ταμείο)

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2103412689Ακολούθησε το allyou στο Instagram!