Πειρατές για μια μέρα! - AllYou.gr

Search

Πειρατές για μια μέρα!

Σήμερα φωνάζουμε «Αhoy!» από τα... Αηδονάκια.

20 Ιουνίου 2016

Ahoy! Κορίτσια ... καινούριες περιπέτειες και πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν στην «Χώρα των Πειρατών» στα Αηδονάκια! Τα Αηδονάκια «βάζουν τα πειρατικά τους» ανανεώνονται, αλλάζουν σκηνικό, προσθέτουν νέες δράσεις και παιχνίδια με θέμα τη Χώρα των Πειρατών και περιμένουν καθημερινά τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους για νέες περιπέτειες! Όλοι μαζί βάζουμε πλώρη για το Athens Holiday Park

Εκεί θα βρούμε 5.500 τ.μ. γεμάτα με παιχνίδια ενταγμένα σε ένα «πειρατικό» περιβάλλον: κανόνια, σημαίες, πειρατικοί χάρτες, πειρατικό καράβι, ο κρυμμένος θησαυρός και πολλά άλλα ευρήματα που θα εξάψουν την παιδική φαντασία.

Το Νησί των Πειρατών με τον κρυμμένο θησαυρό και τους ναυαγούς η πισίνα με τα βαρκάκια θα μας ενθουσιάσει, στον εξωτερικό παιδότοπο θα εξερευνήσουμε το καράβι των πειρατών και θα διασκεδάσουμε με τα πρωτότυπα - θεματοποιημένα φουσκωτά βυθού, πισίνες με βαρκάκια, θαλασσοτσουλήθρες, μασκότ αγαπημένων ηρώων, εργαστήρια με Τουβλάκια Lego και η «Σχολή των Πειρατών» μαζί με όλα τα αγαπημένα κλασικά παιχνίδια Luna Park θα μας περιμένουν.

Τα λέμε εκεί!

Athens Holiday Park: Η Χώρα των Πειρατών

Πού: Λούνα Παρκ τα Αηδονάκια, Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι

Πότε: 4 Ιουνίου - 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2106196948Ακολούθησε το allyou στο Instagram!