Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Πλατεία Βαρνάβα, 9 παρά

Θα σε περιμένουμε εκεί για να τραγουδήσουμε, να πιούμε και να γιορτάσουμε!


Φύλλις Νικολάου

Σήμερα θα σε συναντήσουμε σε ένα μαγικό κόσμο που ξετυλίγεται κάπου πίσω από το Καλλιμάρμαρο. Έτσι, θα σου δώσουμε ραντεβού στην Εμπεδοκλέους (κάπου εκεί στο ύψος του «Σκούφια») για ένα βράδυ που θα τα συνδυάζει όλα: μουσική, φαγητό, ποτό και λίγο περπάτημα!

Όλα αυτά θα συμβούν στο πλαίσιο της «Γιορτής της Μουσικής» που διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά στη πλατεία Βαρνάβα με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής, αλλά και την σημαντική αρωγή της «Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής». Απόψε και αύριο, διάφορα ημιακουστικά σχήματα θα γιορτάσουν τη μουσική σε κάθε γωνιά της πλατείας, φιλοδοξώντας να δημιουργήσουν μια μεγάλη παρέα. Ενώ την Πέμπτη, η γιορτή της μουσικής «φουλάρει» τους ενισχυτές και ανεβαίνει στο stage της πλατείας Βαρνάβα.

Εμείς λέμε να κάνουμε το πέρασμά μας από Βαρνάβα σήμερα. Τι έχει το μενού; Στον πεζοδρόμιο της οδού Πρόκλου, στο Παλιάκ θα βρούμε ένα λαϊκό ημιακουστικό σχήμα. Περίπου την ίδια ώρα στο SuperFly οι Suit em up και ο Dj Noiz θα μας περιμένουν για να μας βάλουν σε r’n’b και dance μονοπάτια. Λίγο πιο χαμηλά, ανάμεσα στο Colibri και το Κρυφτό, ο Θ. Κότσυφας, ο Γ. Παπαδόπουλος και ο Κ. Μάνος θα στήσουν ένα ατμοσφαιρικό jazz live. Στη Μικρή Βουλή, οι Ρακοσυλλέκτες θα μας περιμένουν για τραγουδήσουμε ρεμπέτικα μαζί τους, ενώ στην Ρεβέκα ο Δημήτρης Καρράς θα μας τα πει... λίγο πιο έντεχνα. Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο μας περιμένει στο Hotel Chelsea, με ένα secret live που αναμένεται να μας συγκλονίσει.

Ψήθηκες; Ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο γύρω στις 21.00!

Γιορτή Μουσικής – Πλατεία Βαρνάβα

Πού: Πλατεία Βαρνάβα, Παγκράτι

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30