Πλατεία Βαρνάβα, 9 παρά - AllYou.gr

Search

Πλατεία Βαρνάβα, 9 παρά

Θα σε περιμένουμε εκεί για να τραγουδήσουμε, να πιούμε και να γιορτάσουμε!

21 Ιουνίου 2016

Σήμερα θα σε συναντήσουμε σε ένα μαγικό κόσμο που ξετυλίγεται κάπου πίσω από το Καλλιμάρμαρο. Έτσι, θα σου δώσουμε ραντεβού στην Εμπεδοκλέους (κάπου εκεί στο ύψος του «Σκούφια») για ένα βράδυ που θα τα συνδυάζει όλα: μουσική, φαγητό, ποτό και λίγο περπάτημα!

Όλα αυτά θα συμβούν στο πλαίσιο της «Γιορτής της Μουσικής» που διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά στη πλατεία Βαρνάβα με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής, αλλά και την σημαντική αρωγή της «Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής». Απόψε και αύριο, διάφορα ημιακουστικά σχήματα θα γιορτάσουν τη μουσική σε κάθε γωνιά της πλατείας, φιλοδοξώντας να δημιουργήσουν μια μεγάλη παρέα. Ενώ την Πέμπτη, η γιορτή της μουσικής «φουλάρει» τους ενισχυτές και ανεβαίνει στο stage της πλατείας Βαρνάβα.

Εμείς λέμε να κάνουμε το πέρασμά μας από Βαρνάβα σήμερα. Τι έχει το μενού; Στον πεζοδρόμιο της οδού Πρόκλου, στο Παλιάκ θα βρούμε ένα λαϊκό ημιακουστικό σχήμα. Περίπου την ίδια ώρα στο SuperFly οι Suit em up και ο Dj Noiz θα μας περιμένουν για να μας βάλουν σε r’n’b και dance μονοπάτια. Λίγο πιο χαμηλά, ανάμεσα στο Colibri και το Κρυφτό, ο Θ. Κότσυφας, ο Γ. Παπαδόπουλος και ο Κ. Μάνος θα στήσουν ένα ατμοσφαιρικό jazz live. Στη Μικρή Βουλή, οι Ρακοσυλλέκτες θα μας περιμένουν για τραγουδήσουμε ρεμπέτικα μαζί τους, ενώ στην Ρεβέκα ο Δημήτρης Καρράς θα μας τα πει... λίγο πιο έντεχνα. Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο μας περιμένει στο Hotel Chelsea, με ένα secret live που αναμένεται να μας συγκλονίσει.

Ψήθηκες; Ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο γύρω στις 21.00!

Γιορτή Μουσικής – Πλατεία Βαρνάβα

Πού: Πλατεία Βαρνάβα, ΠαγκράτιΑκολούθησε το allyou στο Instagram!