Μια κυρία... στο Gazarte - AllYou.gr

Search

Μια κυρία... στο Gazarte

Εκεί, η θεατρική ομάδα naan παρουσιάζει το noir μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή «Η κυρία της νύχτας».

28 Ιουνίου 2016

Το έτος 1955. Το μυθιστόρημα «Η κυρία της νύχτας» του Γιάννη Μαρή δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ακρόπολις» σε συνέχειες και χαρακτηρίζεται ως αισθηματικό θρίλερ. Η ηρωίδα, μια μοιραία γυναίκα της δεκαετίας του 50 με το όνομα Λιάνα Περέζ, εμφανίζεται από το πουθενά αναστατώνοντας, την κοσμική κοινωνία της Αθήνας. Σαν ένας σκοτεινός άγγελος από την κόλαση, όπως ήταν και ο δεύτερος τίτλος του μυθιστορήματος, προκαλεί τον έρωτα, τον θάνατο και την καταστροφή ψιθυρίζοντας το μοιραίο και σκοτεινό μυστικό της στα θύματα της.

Η ατμόσφαιρα του έργου είναι κατασκευασμένη με τα υλικά του film noir και φέτος παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα naan σε μια μοναδική παράσταση στον Γκάζι.  Σε αυτήν, ένα αυθεντικό, σκοτεινό και noir theater που συναντά την έβδομη τέχνη.

Για την παρουσίαση της παράστασης, μάλιστα, επιλέχθηκε ένα αυθεντικό αθηναϊκό τοπίο στο κέντρο της πόλης, μια αυλή δίπλα στην Τεχνόπολη, που περιβάλλεται από πέτρινα κτίσματα – άδεια- και δημιουργεί ένα απόκοσμο σκηνικό περιβάλλον και ταυτόχρονα τον φυσικό βιότοπο του έργου.

Εμείς θα είμαστε εκεί για να γνωρίσουμε από κοντά την κυρία της νύχτας, σε μια βραδιά γεμάτη πάθη και μυστήριο!

Η κυρία της νύχτας

Θεατρική μεταφορά – Σκηνοθεσία: Φρόσω Λύτρα

Παίζουν οι: Λίνα Σακά, Χρήστος Κοντογεώργης, Δημήτρης Γεωργαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Δημήτρης Δεγαΐτης, Δημήτρης Κυρατσούδης, Γιάννης Σοφολόγης, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Αναστασία Χατζάρα, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Αλέξης Φουσέκης

Πού: Β16 by Gazarte Theater, Βουτάδων 16

Πότε: 26-30 Ιουνίου, στις 21.45

Τιμές εισιτηρίων: 16€ (γενική είσοδος) / 10€ (ανέργων) / 13€ (φοιτητικό)

Πληροφορίες: 2103460347Ακολούθησε το allyou στο Instagram!