Τα Χαμένα Κορμιά επιστρέφουν - AllYou.gr

Search

Τα Χαμένα Κορμιά επιστρέφουν

Post-punk και αλητεία απόψε στη σκηνή του Ρομάντσο.

29 Ιουνίου 2016

Φως, σκοτάδι, ψυχή, ηλεκτρισμός και χαμένα κορμιά. Αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας της σημερινής μας εξόδου. Απόψε, μάλιστα, οι Lost Bodies γιορτάζουν 30 χρόνια μουσικής στο Ρομάντσο. Το ιστορικό συγκρότημα που μετρά 30 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια μουσική σκηνή φημίζεται για τις σπάνιες εμφανίσεις του. Οι συναυλίες του δομούνται γύρω από το σαρκαστικό στίχο, την punk διάθεση, το πειραματικό στοιχείο και την άμεση επικοινωνία με το κοινό. Τα... Χαμένα Κορμιά δε φοβούνται να καταργήσουν τα όρια ανάμεσα στα μουσικά είδη: παίζουν αυτό που νιώθουν, με ειλικρίνεια και λίγη παράνοια. Ίσως και πολύ.

Oι Lost Bodies εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήναs τo 1985 κυκλοφορώντας 2 κασέτες. Πλέον έχουν στο ενεργητικό τους 13 κυκλοφορίες. Η μουσική τους βρίσκεται στις παρυφές τηs ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από το industrial, το trip-hop και το post-punk μέχρι το funk και την avant-garde, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας, αυτοσαρκασμού και κοινωνικής σάτιρας.

Απόψε, οι Lost Bodies υπόσχονται μας χαρίσουν ένα εφ’ όλης της ύλης live, που θα οδηγήσει σε αχαρτογράφητα μονοπάτια και θα ανατρέψει ό,τι θεωρείται δεδομένο – τα λέμε στο Ρομάντσο!

Lost Bodies

Πού: Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: Ελεύθερη

Πληροφορίες: 2167003325Ακολούθησε το allyou στο Instagram!