Το παιχνίδι του χρήματος… - AllYou.gr

Search

Το παιχνίδι του χρήματος…

... παίζεται απόψε στη μεγάλη οθόνη.

30 Ιουνίου 2016

Να σου συστήσουμε τον Lee Gates, οικονομικό αναλυτή και τηλεοπτική περσόνα, τον οποίο η άκρως δημοφιλής εκπομπή του τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους γκουρού της Wall Street. Μετά τη λυσσαλέα προώθηση μιας μετοχής φούσκας, ένας οργισμένος επενδυτής εισβάλλει στο στούντιο και σε απευθείας live μετάδοση κρατάει όμηρους τον διάσημο αναλυτή και την Patty Fenn, παραγωγό της εκπομπής του. Καθώς ξεδιπλώνονται οι πτυχές μια τεράστιας οικονομικής απάτης, οι Gates και Fenn προσπαθούν παράλληλα να βρουν τρόπο να παραμείνουν ζωντανοί.

Κάπως έτσι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας σήμερα «Το Παιχνίδι του Χρήματος», με πρωταγωνιστές τους George Clooney και Julia Roberts. Η Jodie Foster επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα με μια ταινία που ακροβατεί αψεγάδιαστα ανάμεσα σε υψηλών ταχυτήτων θρίλερ και σάτιρα των media και του χρηματοοικονομικού συστήματος.

«Το Παιχνίδι του Χρήματος» τρέχει σε ρεαλιστικό χρόνο, παρασέρνοντας μαζί του το κοινό στη γεμάτη αγωνία πλοκή του. Σε αυτήν την ιστορία ενός καθημερινού ανθρώπου, του οποίου η ζωή διαλύθηκε με όρους χρηματιστηριακούς, οι ιδέες δεν κρύβονται πίσω από τις εντάσεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό, κλασικό και ταυτόχρονα σύγχρονο θρίλερ που κρατά το θεατή στην άκρη της καρέκλας του.

Σε ιντριγκάραμε αρκετά; Ραντεβού στο σινεμά!

Το Παιχνίδι του Χρήματος

Σκηνοθεσία: Jodie Foster

Παίζουν: George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell, Dominic West, Caitriona Balfe, Giancarlo EspositoΑκολούθησε το allyou στο Instagram!