Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

O κύριος Γκλας επιστρέφει!

Σήμερα διαβάζουμε μια συναρπαστική ιστορία προδοσίας και εκδίκησης, που συνέβη στην Άγρια Δύση τον 19ο αιώνα.


Φύλλις Νικολάου

Μπορεί να διαβάσες την «Τελευταία Προειδοποίηση» του Παναγιώτη Κεχαγιά και να αναρωτιέσαι ποιος είναι ο περίφημος Κύριος Γκλάς της ομώνυμης ιστορίας ή να είδες την «Επιστροφή» του Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιαρίτου και να θες να μάθεις τα πάντα για την συγκλονιστική ιστορία του. Όπως και να έχει, σήμερα σού έχουμε την απόλυτη πρόταση: η «Επιστροφή» του Μάικλ Πανκ κυκλοφορεί επίσημα στα βιβλιοπωλεία από την Key Books.

Το 1823, στην αχαρτογράφητη φύση της Αμερική, οι παγιδευτές της Γουνεμπορικής Εταιρείας Βραχώδη Όρη ζουν μια σκληρή ζωή, γεμάτη κινδύνους. Ο Χιου Γκλας, ένας από τους πιο αξιόλογους άντρες της εταιρείας, έχει δοκιμαστεί στις δυσκολίες των βουνών και θεωρείται εξαιρετικός παγιδευτής. Σε μια αποστολή, όμως, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια αρκούδα που τον κατακρεουργεί. Ο θάνατός του θεωρείται βέβαιος. Δύο συνοδοιπόροι του μένουν μαζί του ώστε να φροντίσουν για την ταφή του. Τελικά εκείνοι αποφασίζουν να τον ληστέψουν και να τον εγκαταλείψουν, όμως ο Γκλας κρατιέται στη ζωή χάρη σε μία και μόνο επιθυμία: την εκδίκηση.

Με απαράμιλλη τόλμη και αποφασιστικότητα, σέρνεται για εκατοντάδες χιλιόμετρα, έρχεται αντιμέτωπος με Ινδιάνους και κυνηγούς, ενώ παλεύει με την πείνα και τον πόνο από τις τρομακτικές πληγές του. Η συγκλονιστική ιστορία του Χιου Γκλας είναι ένας ύμνος στην ανθρώπινη θέληση και τα όριά της, καθώς και στο πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας άντρας για να εκδικηθεί.

Σήμερα, λοιπόν, μαθαίνουμε τα πάντα για τον κύριο Γκλας.

Η Επιστροφή, του Μάϊκλ Πανκ

Κυκλοφορεί από την Key Books

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το STAGES A/LIVE παρουσιάζει τη Σtella στο Onassis Channel στο YouTube

Μη χάσεις την ψηφιακή πρεμιέρα: Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 21:00

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ