Ένα βράδυ λίγο ροκ - AllYou.gr

Search

Ένα βράδυ λίγο ροκ

Απόψε ένας κήπος στην Πειραιώς θα μας χαρίσει την πολυπόθητη μέθεξη.

06 Ιουλίου 2016

Τους γνωρίσαμε στο Τριανόν τον Απρίλη του 2015, όπου παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία των δεύτερο δίσκο τους «Suiciety». O λόγος για το progressive rock συγκρότημα Methexis, το οποίο απόψε θα απολαύσουμε σε μια μοναδική εμφάνιση στον Κήπο της Πειραιώς στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Με τη χρήση πνευστών, animation και performance, οι Methexis επιστρέφουν σε μια αναδιαρθρωμένη παρουσίαση του υλικού τους σε μια ξεχωριστά σχεδιασμένη συναυλία.

Έτσι απόψε, οι Methexis θα παίξουν εξολοκλήρου τον δεύτερο δίσκο του, έναν concept δίσκο για την πορεία ενός ανθρώπου προς την αυτογνωσία, ξεκινώντας από την παιδική ηλικία μέχρι την απόφαση για επικοινωνία της αλήθειας του και για πρώτη φορά ολόκληρη την rock σουίτα «The Fall Of Bliss» από τον ομώνυμο πρώτο δίσκο τους.

Για την ιστορία, οι Methexis είναι το μουσικό project του Νικήτα Κίσσονα (πρώην μέλος των Verbal Delirium και Yianneis) μέσα στο οποίο πειραματίζεται αναμειγνύοντας επιρροές από την σύγχρονη και κλασσική ορχηστρική μουσική, jazz και μουσικό θέατρο υπό την rock αισθητική. Μετά από χρόνια μοναχικής πορείας και ενώ το «Suiciety» είναι στις λίστες των καλύτερων δίσκων για το 2015, πλέον έχει συνοδοιπόρους τους Θοδωρή Χριστοδούλου, Mampre Kasardjian και Χάρη Μπότση σε ένα ταξίδι όπου η κάθε στάση θα έχει ειδική δυναμική, ώστε το κοινό κάθε φορά να βρίσκεται προ εκπλήξεως.

Μη χάσεις την ευκαιρία να δεις τη... Methexis – τα λέμε εκεί!

Methexis

Πού: Πειραιώς 260, Κήπος Δ, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 12€ (γενική είσοδος) / 8€ (φοιτητικό) / 5€ (ανέργοι & ΑμεΑ)

Πληροφορίες - κρατήσεις: 2109282900,  2103272000Ακολούθησε το allyou στο Instagram!