Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

12 χρόνια Ejekt!

Σήμερα σβήνουμε τα κεράκια του φεστιβάλ, παρέα με τους Editors, τους James και τους Crystal Castles.


Φύλλις Νικολάου

Σήμερα το Ejekt Festival, το μεγάλο open-air φεστιβάλ του ελληνικού καλοκαιριού, κλείνει τα 12. Για να το γιορτάσει, υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ροκ μουσικής της εποχής μας, ένα όνομα που γεμίζει συναυλιακές αρένες σε πολλές χώρες και φιγουράρει στο line-up των μεγαλύτερων φεστιβάλ της Ευρώπης.
Ναι, ναι, καλά κατάλαβες: οι Editors επιστρέφουν στη σκηνή του Ejekt, όπου μας έχουν προσφέρει κάποιες από τις πιο αξέχαστες συναυλιακές εικόνες της πρόσφατης δεκαετίας. Απόψε η σαγηνευτική φωνή του Τom Smith θα «γεμίσει» ξανά την Πλατεία Νερού, τον πιο όμορφο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της Αθήνας, δίπλα στη θάλασσα.

Το ελληνικό κοινό αποδεδειγμένα τους λατρεύει, ακολουθώντας τους κατά χιλιάδες στις εμφανίσεις τους σε Αθήνα για να ακούσει ζωντανά τις μεγάλες επιτυχίες τους, όπως τα «An End Has A Start», «Sugar», «Munich», «Papillon», «No Harm», «Bones», “Lights”, «Smokers Outside The Hospital Doors».

Μαζί τους θα είναι οι επίσης λατρεμένοι James, οι οποίοι επιστρέφουν στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή τους σε ένα από τα πιο επιτυχημένα line-ups της ιστορίας του Ejekt Festival.

Κι επειδή το πάρτι δεν σταματά, απόψε θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους υπέροχους Crystal Castles, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν, δεν σταματούν να ταράζουν τα νερά, τη δική μας Σtella και τους Dimitri Vegas, Like Mike.

Τα λέμε εκεί!

 

 

 

Ejekt Festival – Day 1

Πού: Πλατεία Νερού, Φάληρο

Ώρα έναρξης: 17.00

Τιμές εισιτηρίων: Από 38€ (καθήμενοι) / 29€ (γενική είσοδος) / 22€ (φοιτητών-ανέργων)

Προπώληση: www.viva.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.