Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

H ιστορία της Lulu

Απόψε (11/09) θα πάμε στο Beton7 να παρακολουθήσουμε μια γυναικεία ιστορία σε ένα σκηνικό σεξ, βίας, ναρκωτικών και ναρκισσισμού.


Γεωργία Κοντού

"Περάστε κύριοι, περάστε να θαυμάσετε! Εδώ θα σας μεθύσει η ηδυπάθεια, και η φρίκη που παραμονεύει θα σας παραλύσει!". Η ιστορία της Lulu του Γερμανού συγγραφέα Frank Wedekind παρουσιάζεται σε οκτώ αυτοτελή επεισόδια, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Beton7, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεατρικές Συνθέσεις ΙΙΙ. Η παράσταση, με τίτλο "Lulu 2.4", εκτυλίσσεται σε ένα σκηνικό σεξ, βίας, ναρκωτικών και ναρκισσισμού. Είναι βασισμένη σε αρχική ιδέα/κείμενο της Ερασμίας Τσίπρα και συμμετέχει η ίδια, μαζί με τους Adrian Frieling, Βάλια Παπαχρήστου, Κατερίνα Βούρτση και Νεφέλη Παπαδέρου.

Θεματικός άξονας του Φεστιβάλ Θεατρικές Συνθέσεις ΙΙΙ είναι το Θέατρο των Ιδεών, που εισάγει κοινωνικούς προβληματισμούς πάνω στην ατομική ανεξαρτησία, τα προβλήματα των διαπροσωπικών σχέσεων, τις θρησκευτικές επιρροές και τις κοινωνικές προλήψεις.  

Παραστάσεις έως 2/10, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00. Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Beton7, Πύδνας 7, (στάση Μετρό “Κεραμεικός”), Βοτανικός, τηλ. κρατήσεων: 210 7512625.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram