Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ας αρχίσουν οι χοροί!

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος μάς προσκαλεί σε ένα πανηγύρι.


Φύλλις Νικολάου

Σου λείπει το χωριό σου και τα νεύρα σου «χτυπούν» καμπανάκια εν αναμονή των διακοπών; Αναρωτιέσαι από πού εμπνέονται οι VIC και που ξεθεώνεσαι στο χορό σε κάθε live τους; Νιώθεις ότι, όπως εμείς, ανήκεις στα μεταμφιεσμένα urban χωριατόπουλα της Αθήνας; Αν η απάντησή σου σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι «Ναι», σου έχουμε καλά νέα: το αποψινό βράδυ μας ανήκει! Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, η κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, μαζί με τους Συλλόγους και τις Ενώσεις Ηπειρωτών της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής, μας προσκαλούν στο «Πανηπειρωτικό Πανηγύρι 2016», τη μεγαλύτερη Ηπειρώτικη σύναξη στην Αττική.

Απόψε, λοιπόν, στις 20.30, οι ξενιτεμένοι Ηπειρώτες, όλοι οι φίλοι της Ηπείρου και της Παράδοσης, θα ανταμώσουμε στο Ίλιον, στο πάρκο Αντώνη Τρίτση και το χώρο δίπλα στο Στάδιο του Ολυμπιακού Λιοσίων. Εκεί θα στηθεί ένα τεράστιο «Πανηπειρώτικο Πανηγύρι 2016», με κορυφαίους μουσικούς κι ερμηνευτές, δοκιμασμένους και καταξιωμένους στον αυθεντικό στίβο της παράδοσης και ηπειρώτικα εδέσματα.

Στο χώρο, επίσης, θα υπάρχουν 10 περίπτερα της ΠΣΕ και των Ηπειρώτικων Ενώσεων της Δυτικής Αθήνας, που θα παρουσιάζουν για τους επισκέπτες διάφορα δρώμενα, από τη ζωή των Ηπειρωτών, των περασμένων εποχών, όπως η παραγωγή τυριού, προϊόντων του ψωμιού, χειροποίητων οικοσκευών, κλπ. 

Απόψε, λοιπόν, οι ξενιτεμένοι Ηπειρώτες εκπέμπουν μηνύματα ανάτασης και διασκέδασης- και αυτό αξίζει να το ζήσουμε μαζί τους!

Πανηπειρώτικο Πανηγύρι 2016

Πού: Πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης»

Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμές εισιτηρίων: 5€

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30