Ας αρχίσουν οι χοροί! - AllYou.gr

Search

Ας αρχίσουν οι χοροί!

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος μάς προσκαλεί σε ένα πανηγύρι.

09 Ιουλίου 2016

Σου λείπει το χωριό σου και τα νεύρα σου «χτυπούν» καμπανάκια εν αναμονή των διακοπών; Αναρωτιέσαι από πού εμπνέονται οι VIC και που ξεθεώνεσαι στο χορό σε κάθε live τους; Νιώθεις ότι, όπως εμείς, ανήκεις στα μεταμφιεσμένα urban χωριατόπουλα της Αθήνας; Αν η απάντησή σου σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι «Ναι», σου έχουμε καλά νέα: το αποψινό βράδυ μας ανήκει! Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, η κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, μαζί με τους Συλλόγους και τις Ενώσεις Ηπειρωτών της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής, μας προσκαλούν στο «Πανηπειρωτικό Πανηγύρι 2016», τη μεγαλύτερη Ηπειρώτικη σύναξη στην Αττική.

Απόψε, λοιπόν, στις 20.30, οι ξενιτεμένοι Ηπειρώτες, όλοι οι φίλοι της Ηπείρου και της Παράδοσης, θα ανταμώσουμε στο Ίλιον, στο πάρκο Αντώνη Τρίτση και το χώρο δίπλα στο Στάδιο του Ολυμπιακού Λιοσίων. Εκεί θα στηθεί ένα τεράστιο «Πανηπειρώτικο Πανηγύρι 2016», με κορυφαίους μουσικούς κι ερμηνευτές, δοκιμασμένους και καταξιωμένους στον αυθεντικό στίβο της παράδοσης και ηπειρώτικα εδέσματα.

Στο χώρο, επίσης, θα υπάρχουν 10 περίπτερα της ΠΣΕ και των Ηπειρώτικων Ενώσεων της Δυτικής Αθήνας, που θα παρουσιάζουν για τους επισκέπτες διάφορα δρώμενα, από τη ζωή των Ηπειρωτών, των περασμένων εποχών, όπως η παραγωγή τυριού, προϊόντων του ψωμιού, χειροποίητων οικοσκευών, κλπ. 

Απόψε, λοιπόν, οι ξενιτεμένοι Ηπειρώτες εκπέμπουν μηνύματα ανάτασης και διασκέδασης- και αυτό αξίζει να το ζήσουμε μαζί τους!

Πανηπειρώτικο Πανηγύρι 2016

Πού: Πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης»

Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμές εισιτηρίων: 5€Ακολούθησε το allyou στο Instagram!