Σήμερα προσγειωνόμαστε στο σινεμά - AllYou.gr

Search

Σήμερα προσγειωνόμαστε στο σινεμά

Πιλότος θα είναι ο Κλιντ Ίστγουντ.

13 Σεπτεμβρίου 2016

Απόψε επιστρέφουμε στις 15 Ιανουαρίου 2009. Εκεί θα βρεθούμε στο αεροσκάφος του οποίου κυβερνήτης είναι ο έμπειρος πιλότος Τσέλσι «Σάλι» Σαλενμπέργκερ.
Αν αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να σου λέει κάτι αυτό το όνομα να σου υπενθυμίσουμε (ή να σε ενημερώσουμε) ότι πρόκειται για τον διάσημο πιλότο που έκανε αναγκαστική προσγείωση στο κέντρο της Νέας Υόρκης, και συγκεκριμένα στον ποταμό Χάντσον, σώζοντας και τους 155 επιβάτες της πτήσης. Η είδηση ταξίδεψε άμεσα στα μίντια ολόκληρου του πλανήτη και ο κυβερνήτης μετατράπηκε σε ήρωα της διπλανής πόρτας -όχι όμως για όλους. Το Συμβουλίου Ασφαλείας Εθνικών Μεταφορών έκανε εξονυχιστικό έλεγχο στην υπόθεση, για να διαπιστώσει αν ο πιλότος θα μπορούσε να έχει επιστρέψει έγκαιρα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Κλιντ Ίστγουντ και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Τομ Χανκς συμπράττουν κινηματογραφικά σε μια από τις σπουδαιότερες ταινίες της νέας κινηματογραφικής σεζόν: το «Sully». Η ταινία δεν θα μείνει μόνο στο σχεδόν απίθανο κατόρθωμα της ασφαλούς προσγείωσης του αεροσκάφους στο νερό, το οποίο άφησε με κομμένη την ανάσα τους θεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά θα μας διηγηθεί τις δραματικές στιγμές που εκτυλίσσονταν στο παρασκήνιο και που θα μπορούσαν να στοιχήσουν την φήμη και δουλειά του πιλότου.

Εμείς λέμε να επιβιβαστούμε στην πτήση 1549 της US Airways – θα μας ακολουθήσεις;Sully
Σκηνοθεσία:
 Κλιντ Ίστγουντ
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Λόρα Λίνεϊ, Άαρον Έκχαρτ, Άννα ΓκανΑκολούθησε το allyou στο Instagram!