ΨΧ, έρωτας και Ρομάντσο - AllYou.gr

Search

ΨΧ, έρωτας και Ρομάντσο

Το αγαπημένο μας φθινοπωρινό μουσικό φεστιβάλ επιτέλους επιστρέφει.

16 Σεπτεμβρίου 2016

Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, η Ψυχή και ο Έρωτας ερωτεύονται και ζουν ευτυχισμένοι για πάντα. Στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, όμως, η δική μας «ψυχή» μπορεί να είναι λιγότερο αθάνατη αλλά εξίσου ερωτευμένη με τη μουσική. Ποια μουσική; Μα φυσικά την ψυχεδελική μουσική.

Για να σου αποδείξουμε τον έρωτά μας για αυτή, απόψε σε προσκαλούμε στο ΨΧ, το φεστιβάλ νέας ελληνικής ψυχεδελικής μουσικής, το οποίο επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Ρομάντσο! Η φετινή έκδοσή του μάλιστα είναι αρκετά…  εμπλουτισμένη με συμπαραγωγούς την ομάδα του Take Over και ένα έξτρα πρόγραμμα εκδηλώσεων να πλαισιώνει το κεντρικό διήμερο μουσικό event. Απόψε, ωστόσο εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά τους παλιούς αγαπημένους μας Kid Flicks, τους (οριακά) ονειρικούς Vagina Lips, τους φρέσκους Melt Mountain, τους ιδιαίτερους The Backdoor Freaks και τους αλλόκοτους –και εξαιρετικούς- The Voyage Limpid Sound.

Για την ιστορία, το ΨΧ έχει στόχο να προωθήσει και να διαδώσει το νέο ήχο με ψυχεδελικές αναφορές, αλλά και να καταγράψει όλες τις νέες τάσεις που αναδύονται στην εγχώρια μουσική παραγωγή.  Έτσι, το φετινό φεστιβάλ εντάσσει στο πρόγραμμα του μία σειρά από παράλληλες εκδηλώσει εμπνευσμένες από την ψυχεδέλεια, τις οποίες επιμελήθηκε η ομάδα του Take Over (το Συμβούλιο Νέων του Bios) θέλοντας να παρέμβει και να διευρύνει τις δραστηριότητές του. Το παράλληλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων αυτών θα διαρκέσει από μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει προβολές, μουσικές και dance performances.

Εμείς λέμε να αφήσουμε την ΨΧ μας να ζήσει ένα μουσικό… ρομάντσο, τουλάχιστον για απόψε. Εσύ;

ΨΧ 2016
Πού:
Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-6, Ομόνοια
Πότε: 16-18 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Είσοδος:  6€ ανά ημέρα/ 10€ (εισιτήριο διημέρου)
Προπώληση: www.viva.gr
Πληροφορίες: www.romantso.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!