Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα θα τρέξουμε σε έναν διαφορετικό Μαραθώνιο

Σε όλη την διαδρομή θα ακούγονται μόνο τα κλικ μας.


Φύλλις Νικολάου

Έχει έρθει η ώρα να ξεβολευτούμε λίγο, να (ξε)φύγουμε από την άνεση του καναπέ μας και να αντιμετωπίσουμε την μελαγχολία που μας προκαλεί η Κυριακίλα, δε νομίζεις; Αν συμφωνείς, τότε δεν έχεις παρά να μας ακολουθήσεις σε έναν ξεχωριστό Μαραθώνιο. Και προτού μας πεις ότι δεν έχεις κάνει την κατάλληλη προπόνηση για τρέξιμο, διάβασε παρακάτω.

Σήμερα, σε προσκαλούμε να «τρέξουμε» στο Athens Photo Marathon, τη μεγαλύτερη φωτογραφική διοργάνωση διαγωνιστικού χαρακτήρα στην Ελλάδα.  Με γενικό μότο "We are all photographers", το Athens Photo Marathon μας καλεί σε ένα ξεχωριστό φωτογραφικό δρώμενο στην πόλη.

Με κοινή γλώσσα τη φωτογραφία και όχημα τη φωτογραφική τους μηχανή, θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε ένα φωτογραφικό «μαραθώνιο», προσεγγίζοντας μέσα από τη δική μας οπτική, σε διάστημα έξι ωρών, τέσσερα θέματα, με επίκεντρο την πόλη.

Το Athens Photo Μarathon ξεφεύγει από τα όρια ενός συμβατικού διαγωνισμού, προτείνοντας να δούμε την πόλη που ζούμε, την πόλη που αλλάζει, με άλλο βλέμμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή δεν είναι τόσο η τεχνική γνώση του φωτογραφικού μέσου, όσο η διάθεση για πειραματισμό, έκφραση και δημιουργία.

Η φετινή διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την ανάδειξη των καλύτερων συμμετοχών και την ειδική έκθεση με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν, στο Μουσείο Μπενάκη, στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2017. Κι αν νικήσουμε, θα πάρουμε βραβεία συνολικής αξίας €8.000!

Είσαι έτοιμη για Photo… finish;

Athens Photo Μarathon
Σημείο εκκίνησης:
Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138
Διάρκεια: 11.00-18.00
Πληροφορίες: www.photomarathon.gr

 


 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι.