Σήμερα θα τρέξουμε σε έναν διαφορετικό Μαραθώνιο - AllYou.gr

Search

Σήμερα θα τρέξουμε σε έναν διαφορετικό Μαραθώνιο

Σε όλη την διαδρομή θα ακούγονται μόνο τα κλικ μας.

25 Σεπτεμβρίου 2016

Έχει έρθει η ώρα να ξεβολευτούμε λίγο, να (ξε)φύγουμε από την άνεση του καναπέ μας και να αντιμετωπίσουμε την μελαγχολία που μας προκαλεί η Κυριακίλα, δε νομίζεις; Αν συμφωνείς, τότε δεν έχεις παρά να μας ακολουθήσεις σε έναν ξεχωριστό Μαραθώνιο. Και προτού μας πεις ότι δεν έχεις κάνει την κατάλληλη προπόνηση για τρέξιμο, διάβασε παρακάτω.

Σήμερα, σε προσκαλούμε να «τρέξουμε» στο Athens Photo Marathon, τη μεγαλύτερη φωτογραφική διοργάνωση διαγωνιστικού χαρακτήρα στην Ελλάδα.  Με γενικό μότο "We are all photographers", το Athens Photo Marathon μας καλεί σε ένα ξεχωριστό φωτογραφικό δρώμενο στην πόλη.

Με κοινή γλώσσα τη φωτογραφία και όχημα τη φωτογραφική τους μηχανή, θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε ένα φωτογραφικό «μαραθώνιο», προσεγγίζοντας μέσα από τη δική μας οπτική, σε διάστημα έξι ωρών, τέσσερα θέματα, με επίκεντρο την πόλη.

Το Athens Photo Μarathon ξεφεύγει από τα όρια ενός συμβατικού διαγωνισμού, προτείνοντας να δούμε την πόλη που ζούμε, την πόλη που αλλάζει, με άλλο βλέμμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή δεν είναι τόσο η τεχνική γνώση του φωτογραφικού μέσου, όσο η διάθεση για πειραματισμό, έκφραση και δημιουργία.

Η φετινή διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την ανάδειξη των καλύτερων συμμετοχών και την ειδική έκθεση με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν, στο Μουσείο Μπενάκη, στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2017. Κι αν νικήσουμε, θα πάρουμε βραβεία συνολικής αξίας €8.000!

Είσαι έτοιμη για Photo… finish;

Athens Photo Μarathon
Σημείο εκκίνησης:
Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138
Διάρκεια: 11.00-18.00
Πληροφορίες: www.photomarathon.gr