Απόψε ο Μιχάλης Μαθιουδάκης μονολογεί… - AllYou.gr

Search

Απόψε ο Μιχάλης Μαθιουδάκης μονολογεί…

… και το κάνει «Όλο Λάθος».

05 Οκτωβρίου 2016

Θυμάσαι εκείνο το αποτυχημένο πάρτι που όταν ήμασταν μικροί πηγαίναμε όλο προσδοκίες και τελικά ήταν μάζωξη; Όχι; Ευτυχώς για εσένα –και για εμάς- ο Μιχάλης Μαθιουδάκης το θυμάται με κάθε λεπτομέρεια και απόψε θα μας πει τα πάντα για αυτό.

Όλα αυτά θα τα κάνει από τη σκηνή του Bios όπου απόψε κάνει πρεμιέρα ο νέος stand-up μονόλογος του, με την χαρακτηριστική –και κωδική– ονομασία «Όλο Λάθος». Με τι αστειεύεται αυτή τη φορά ο Μιχάλης Μαθιουδάκης; Προφανώς με τα λάθη και, ακόμα πιο συγκεκριμένα με: τα λάθη που έκαναν οι γονείς μας στη διαπαιδαγώγησή μας (και που ερήμην τους μας έκαναν καλό), την έννοια της διαφωνίας που τείνει να εξαφανιστεί από τον πλανήτη, την παιδική φαντασία που δεν έχει όρια, τους παλιούς φίλους και συμμαθητές, το ροχαλητό, εκείνο το γραφιστικό λάθος που έκανε μια αφίσα πανηγυριού έργο τέχνης, το λάθος που τον έκανε ρεζίλι σε μια Ισπανίδα και φυσικά το περίφημο πάρτι που σου έχουμε ήδη προαναφέρει.

Ο μονόλογος ανεβαίνει για 6 και μόνο παραστάσεις, τις οποίες θα ανοίγει ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

Κι αν αναρωτιέσαι μήπως διαλέγουμε λάθος (για) την αποψινή μας έξοδο, εμείς θα σε διαβεβαιώσουμε ότι ο Μιχάλης Μαθιουδάκης δεν κάνει ποτέ λάθος όταν πρόκειται να μας κάνει να γελάσουμε!

Τα λέμε στο Bios στις 21.00 νταν!
 

Όλο λάθος
Σύλληψη-ερμηνεία:
Μιχάλης Μαθιουδάκης
Opening act: Βύρων Θεοδωρόπουλος
Πού: Bios.Tesla, Πειραιώς 84, Αθήνα
Πότε: Από 5 Οκτωβρίου – 9 Νοεμβρίου, κάθε Τετάρτη στις 21.00
Είσοδος: 7€
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!