Απόψε ο The Boy θέλει παρέα - AllYou.gr

Search

Απόψε ο The Boy θέλει παρέα

Μας δίνει ραντεβού στο 6 d.o.g.s και μας θέλει έτοιμες ένα (και δύο).

06 Οκτωβρίου 2016

Είχαμε καιρό να έχουμε νέα του, αλλά επιτέλους τον ξαναβρήκαμε.  Ο λόγος για τον The Boy, ο οποίος τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να πάρει την απόφαση να συναρμολογήσει το νέο του γραφειάκι που αγόρασε 35 ευρώ ευκαιρία από το μαγαζί κάτω απ' το σπίτι του. Προσπαθεί να μαγειρεύει καθημερινά και έχει σταματήσει να τσιγαρίζει και να βάζει πολύ αλάτι στο φαγητό. Μετράει τις ταινίες που βλέπει γιατί θέλει να φτάσει τον μέσο όρο των τριών ταινιών ανά ημέρα. Γυμνάζεται καθημερινά στο σαλόνι του με βιντεάκια από το YouTube αν και πρόσφατα έμαθε ότι πρέπει να αφήνεις μια μέρα κενή όταν γυμνάζεσαι για να χαλαρώνουν λίγο οι μύες.

Κατά τα άλλα έχει πάρει απόφαση ότι η λέξη «αλλαγή» σημαίνει κάτι άλλο από αυτό που νομίζει αυτός. Ο θάνατος συνεχίζει να τον ακολουθεί και να του πατάει το παπούτσι από πίσω όταν περπατάει στον δρόμο.

Φέτος, επίσης, κυκλοφόρησε απο την Inner Ear το άλμπουμ « Έτοιμοι Ένα» και τώρα ολοκληρώνει το «Έτοιμοι Δυο» που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.  Αν τον ρωτήσουμε απόψε θα να μας πει το αγαπημένο του, θα μας πει «Το Δύο. Το Δύο είναι καλύτερο. Όπως στα Terminator και στα Mad Max». Και στην αποψινή συναυλία του στο six d.o.g.s θα μιλήσει σαν αγόρι, σαν κορίτσι, σαν άντρας, σαν νεκρός, σαν σιωπηλή, σαν σουσπίρια, σαν άλλος, σαν αυτός.

Τα λέμε εκεί!

">

The Boy Live
Πού:
six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 5€
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!