Απόψε ακολουθούμε μια Κραυγή! - AllYou.gr

Search

Απόψε ακολουθούμε μια Κραυγή!

Πού θα μας βγάλει; Στο Faust.

08 Οκτωβρίου 2016

Το σημερινό βράδυ μας ξεκινήσει με μια κραυγή και θα ολοκληρωθεί με ποτά σε ένα από τα πιο όμορφα μπαρ του κέντρου. Όλα αυτά θα γίνουν στο Faust όπου θα απολαύσουμε απόψε την «Κραυγή» του Τένεσσι Ουίλλιαμς.

Ο Φελίς κι η Κλαιρ, ηθοποιοί και αδέλφια στη ζωή, βρίσκονται σε ένα παραμελημένο θέατρο όταν πληροφορούνται ότι ο θίασος τούς παράτησε. Εγκαταλελειμμένοι από τους συνεργάτες τους, χωρίς σκηνικό, σχεδόν χωρίς έργο, αντικρίζουν το κοινό τους να παίρνει τις θέσεις του στο θέατρο και να περιμένει να αρχίσει η παράσταση . Αναγκαστικά, δεν παίζουν το προγραμματισμένο έργο, αλλά το «Έργο των Δύο Χαρακτήρων», έργο για δύο εγκαταλελειμμένα αδέλφια. Καθώς οι ηθοποιοί αυτοσχεδιάζουν μέρη του έργου που δεν θυμούνται ή δεν έχουν ακόμα γραφτεί, χάνονται τα όρια ανάμεσα στον ρόλο και τον ηθοποιό, στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης και η Μάνια Παπαδημητρίου, που υποδύονται αντίστοιχα τον Φελίς και την Κλαίρ,  αναμετριούνται με την εθιστική ευφορία και τις δυσκολίες της θεατρικής πράξης σε μια παράσταση - κλειδαρότρυπα στο making off του θεάτρου, όπου ο συγγραφέας  εκθέτει τις στιγμές που το προσωπικό τραύμα του καλλιτέχνη μετουσιώνεται σε τέχνη. 

Τα λέμε στην Καλαμιώτου στις 21.00 ακριβώς! 

Κραυγή
του Τένεσσι Ουίλλιαμς
Μετάφραση:
 Έλλη Παπακωνσταντίνου – Αθηνά Μαξίμου
Σκηνοθεσία: Έλλη Παπακωνσταντίνου
Με τους: Αλέκο Συσσοβίτη και Μάνια Παπαδημητρίου
Πού: Faust, Καλαμιώτου 11, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 12€ (γενική είσοδος) / 10€ (φοιτητικό)
Πληροφορίες: 2103234095 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!