Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία… - AllYou.gr

Search

Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία…

… κάποιος την έκανε ημερολόγιο για το ’17.

11 Οκτωβρίου 2016

Αχ! Ένας χρόνος πέρασε... από την τελευταία φορά που σου προτείναμε ημερολόγιο για τη νέα χρονιά. Αλλά επειδή είμαστε κορίτσια που βλέπουμε και προσδοκούμε το μέλλον, αποφασίσαμε σήμερα να σε προετοιμάσουμε για το 2017. Η σημερινή μας πρόταση; Ένα συλλογικό ημερολόγιο για το χρόνο που έρχεται. Ο λόγος που σε παροτρύνουμε να το αποκτήσεις;  Είμαστε σίγουρες ότι θα σε κάνει να (χαμο)γελάς κάθε μέρα.
 

Εμπνευσμένο από τη δημοφιλή και λατρεμένη σελίδα στο Facebook, «Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία», το ομώνυμο ημερολόγιο κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Το ημερολόγιο αυτό είναι σαν ένα σίριαλ σε κανάλι που δεν πήρε άδεια και έκλεισε. Κι οι άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους, τα δάνεια γράφτηκαν στο χιόνι, οι μεγαλοπαρουσιαστές είναι ακόμα πλούσιοι και οι μέτοχοί του είναι ακόμα πάμπλουτοι. Σαν μια σωσίβια λέμβος στην οποία στοιβάχτηκαν άμοιροι αλλοεθνείς, που όσους μπορέσαμε περισυλλέξαμε, για να τους κατηγορούμε στο μέλλον ότι μας παίρνουν τις δουλειές και μπουκάρουν στα σπίτια μας.


Ή μπορείς να το δεις σαν ένα συναρπαστικό κυνήγι ελπίδας. Πόσα πόκεμον θα αιχμαλωτίσουμε; Πόσες σχέσεις θα πουλήσουμε για να επιβιώσουμε; Πόσα λάικ θα πάρουμε στο instagram; Πόσα παιχνίδια θα πιάσουμε στο στοίχημα; Σαν ένα αστείο. Κλεμμένο από κάποιον άγνωστο. Σαν μια σύνδεση με free megabytes και απεριόριστο χρόνο πολυλογίας, που ισούται με το χρόνο που ξοδεύουμε για να καταλήξουμε ότι δεν συνεννοούμαστε. Σαν μια διαδήλωση όπου δεν πήγαμε γιατί «πού να τρέχουμε τώρα μες στα κρύα και στους καύσωνες».

Αγόρασε το και καλοί… τοίχοι όπου κι αν (το) πας!

Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία
Συλλογικό ημερολόγιο για το 2017
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚαστανιώτηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!