Σήμερα γιορτάζουμε 7 θαυμάσια χρόνια στο 6 d.o.g.s. - AllYou.gr

Search

Σήμερα γιορτάζουμε 7 θαυμάσια χρόνια στο 6 d.o.g.s.

Λίγο πριν μπει στην προ-εφηβεία, το αγαπημένο στέκι του κέντρου γιορτάζει με ένα παιδικό πάρτι διαφορετικό από τα άλλα.

14 Οκτωβρίου 2016
Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Επτά τα θαύματα του κόσμου, επτά τα θανάσιμα αμαρτήματα, επτά οι πύλες της Θήβας, επτά οι Σοφοί της αρχαιότητας, επτά οι μουσικοί φθόγγοι, επτά τα φωνήεντα, γενικά διάφορα σημαντικά πράγματα είναι επτά και τώρα πια τόσα είναι και τα χρόνια του six d.o.g.s!

Για πότε περάσανε θα σε γελάσουμε, πως περάσανε όμως πάνω-κάτω εμείς θυμόμαστε: πήγαμε σε parties, σε συναυλίες, σε εκθέσεις. Ανεβήκαμε και ξενυχτήσαμε σε στέγες και κατεβήκαμε σε ηφαίστεια, και ήπιαμε «Μπάμπη» και άλλα κοκτέιλ που μας ταξίδεψαν από το Μοναστηράκι στη Χονολουλου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όλα αυτά, κι ακόμη περισσότερα, τα κάναμε περνώντας καλά. Πράγμα που θα συμβεί και απόψε στο πάρτι γενεθλίων του 6 d.o.g.s. Σαν κάθε πάρτι που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι αυτό θα έχει  τούρτες και κεράκια, θα θυμηθούμε τα παλιά, θα σχεδιάσουμε τα νέα και θα πούμε και κανά τραγούδι. 

Πρώτοι, θα ευχηθούν την οι Feliformia. Νέο αίμα, έρχονται από την Κρήτη για πρώτη φορά στην Αθήνα κουβαλώντας μαζί samples, electronics, πιανίκα και αυτοσχεδιασμούς. Μετά σειρά θα πάρει η all-star μπάντα των FELIZOL IS DEAD, δίνοντας πάσα στα DJλήκια της βραδιάς με τον Miltiades, το δίδυμο των Beatnik, τον Simos Ares του Cannibal Radio, τoν Cirkle και τον George Apergis. 

Εμείς θα είμαστε (κλασικά) εκεί – εσύ;

7 years 6 d.o.g.s.
Πού:
6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Ώρα έναρξης:  21.00
Είσοδος: ΕλεύθερηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!