Ι trash, you trash, we all TRASH! - AllYou.gr

Search

Ι trash, you trash, we all TRASH!

Απόψε ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο μας πάει μέχρι το Intro Bar.

15 Οκτωβρίου 2016
Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Ερώτηση: ποιο μέρος συνδυάζει δύο μαύρα καπέλα, τον Κώστα Μπίγαλη κι ένα περιστέρι; Η σωστή απάντηση είναι το Intro Bar στο… Περιστέρι. Το τελευταίο μάλιστα θα αποτελέσει και τον αποψινό προορισμό μας. Μη νομίζεις ότι θα ξεκουνηθούμε από την άνεση του σπιτιού μας χωρίς λόγο σοβαρό.

Κι αυτό γιατί μάθαμε ότι σήμερα στο Intro Bar θα αναβιώσει ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει μια φορά κάθε μήνα που καμία σχέση δεν έχει με την πανσέληνο ή την έκλειψη σελήνης, αλλά έχει με τον… σεληνιασμό αυτόν καθεαυτόν! Αυτόν δηλαδή που θα πάθουμε εξαιτίας των Chapeau Noir στο αποψινό τους We Trash!*! πάρτι.

Ποια είναι τα αναμενόμενα συμπτώματά του… σεληνιασμού; Η ακατανίκητη επιθυμία για χορό, τραγούδι και… αλκοόλ που θα μας προκαλέσει ενα μουσικό ταξίδι στα 80'ς-90'ς & early 00'ς.  Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Τερέζα και Vips μπαίνουν στο μπλέντερ των Chapeau Noir και υπόσχονται να μας σερβίρουν ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι το πρωί!

Εμείς θα είμαστε εκεί για να θυμηθούμε τα νιάτα μας – κι επειδή χωρίς εσένανε είμαστε ένα τίποτα, σε θέλουμε μαζί μας εκεί!

We Trash!*!
με τους
Chapeau Noir
Πού:
Intro Bar, Κώστα Βάρναλη 30, Περιστέρι
Είσοδος: ΕλεύθερηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!