Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Από σήμερα κάνουμε δίατα αλά ελληνικά

Κατεβαίνουμε στο κέντρο της Αθήνας για την παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της Άννας Μαρίας Παπίρη.


Φύλλις Νικολάου

Εσύ ποια δίαιτα κάνεις; Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση ανάμεσα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου. Κι εμείς σου δηλώνουμε δημόσια ότι έχουμε δοκιμάσει τα πάντα: από την Atkins και τη Ducan μέχρι του αστροναύτη, της πάπιας και του ανανά.

Τα επιπλέον κιλά είναι παγκοσμίως η μάστιγα της υγείας και το εμπόδιο της καλής εμφάνισης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαρκώς ακραίες, γρήγορες δίαιτες που εξαπλώνονται αστραπιαία, στην προσπάθεια να δώσουν ελπίδα για καλύτερη ζωή. Ποιο είναι όμως το αποτέλεσμά τους; Oι εξαντλητικές δίαιτες καταστρέφουν τον μεταβολισμό και την υγεία ενώ στη συνέχεια τα κιλά επανέρχονται και μάλιστα αυξημένα. Η λέξη «δίαιτα» λοιπόν έχει γίνει συνώνυμο της αποτυχίας αλλά και της καταστροφής της υγείας μας.

Οι έρευνες, όμως, δείχνουν ότι το «κλειδί» για την καλή υγεία και ένα καλοσμιλεμένο δεν είναι άλλο από την ελληνική διατροφή. Αυτή μάλιστα έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας και την μάχη ενάντια στα περιττά κιλά. Σε αυτήν ακριβώς τη διατροφική κουλτούρα και με όχημα πολλές επιστημονικές έρευνες από γνωστά πανεπιστήμια βασίστηκε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Άννα Μαρία Παπίρη για το νέο βιβλίο της με τίτλο «Η δίαιτα...αλλιώς!». Σε αυτό, προτείνει μία αποτελεσματική προσέγγιση στην απώλεια βάρους, την ευζωία και την υγεία με άξονα την ελληνική διατροφή και την αρχαία ελληνική άσκηση.

Απόψε λοιπόν, θα κατέβουμε στην Πανεπιστημίου στο Βοοκ Plus/ art & coffee για την παρουσίαση του βιβλίου που αποσκοπεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε (και κάνουμε) τη δίαιτα.

Τα λέμε εκεί στις 19.00 ακριβώς!

Η δίαιτα... αλλιώς*
της Άννας Μαρίας Παπίρη
Πού:
Book Plus/ art & coffee, Πανεπιστημίου 37, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 19.00
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Περικλής Ιακωβάκης (Ολυμπιονίκης 400m μετ’ εμποδίων), Γεωργία Καπώλη (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Αθηναΐς Νέγκα (δημοσιογράφος – ραδιοφωνική παραγωγός) και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (ηθοποιός)

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Οξύ.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το STAGES A/LIVE παρουσιάζει τη Σtella στο Onassis Channel στο YouTube

Μη χάσεις την ψηφιακή πρεμιέρα: Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 21:00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Κοιτάζω τη Γη και είναι τόσο όμορφη» Γιούρι Γκαγκάριν, 12 Απριλίου 1961

Σαν σήμερα πριν από 63 χρόνια, ο Γιούρι Γκακάριν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ταξίδεψε στο διάστημα και μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους