Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε γινόμαστε πράκτορες...

... και σε θέλουμε σύμμαχό μας.


Φύλλις Νικολάου

Ας γυρίσουμε το χρόνο και τον τόπο πίσω: το έτος είναι 1942 και βρίσκόμαστε στην Καζαμπλάνκα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Εκεί θα συναντήσουμε τον Μαξ Βέιταν, αξιωματικού της υπηρεσίας πληροφοριών, ο οποίος θα βρεθεί πίσω απο τις γραμμές του εχθρού στην Βόρειο Αφρική, εκεί όπου θα συναντήσει την Μαριάν Μποσεζούρ, ενα μέλος της Γαλλικής Αντίστασης.

Ο Καναδός κατάσκοπος ερωτεύεται και παντρεύεται την Γαλλίδα κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής του. Γρήγορα, όμως ο Μαξ μαθαίνει πως η καλή του ενδέχεται να είναι διπλός πράκτορας για λογαριασμό των Γερμανών, ενώ οι υπεύθυνοί του τού αναθέτουν να το εξακριβώσει και να πράξει ανάλογα. Ο Μαξ λοιπόν βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα.

Αυτή λοιπόν την ιστορία αγάπης, μίσους, πάθους και λάθους σε προσκαλούμε να απολαύσεις απόψε μαζί μας στη μεγάλη οθόνη. Και ναι μιλάμε φυσικά για το «Allied», του Ρόμπερτ Ζεμέκις, με πρωταγωνιστές τους Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ.  Απόψε λοιπόν το βράδυ έχει σινεμά και άφθονο ποπ κορν, μέσα;

Σύμμαχοι
Σκηνοθεσία:
Ρόμπερτ Ζεμέκις
Πρωταγωνιστούν οι: Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Λίζι Κάπλαν, Τζάρεντ Χάρις, Σάιμον ΜακΜπέρνι

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30