Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μια νύχτα στο Μουσείο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και το Δειπνοσοφιστήριον μάς χαρίζουν αξέχαστες γευστικές ημέρες και νύχτες στο Μουσείο Γουλανδρή.


Φύλλις Νικολάου

Θυμάσαι την ταινία «Μια νύχτα στο Μουσείο» στην οποία ο Ben Stiller, ως νυχτοφύλακας, ανακαλύπτει ότι τα εκθέματα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη «ζωντανεύουν» τα βράδια χάρη σε μια παλιά και μαγική Αιγυπτιακή πλάκα; Αν ναι, να σε προετοιμάσουμε ότι τα βράδια μας από σήμερα πρόκειται να είναι εξίσου συγκλονιστικά – κι όχι επειδή θα δούμε δεινόσαυρους ή μούμιες να ζωντεντανεύουν.

Αντίθετα, στη θέση των εκθεμάτων, βάλε τη γεύση, το στομάχι, και τις αισθήσεις, στη θέση της μαγικής Αιγυπτιακής πλάκας βάλε το Δειπνοσοφιστήριον και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και στη θέση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης, βάλε το Museum Restaurant του Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

allyou_musem_internal.jpg


To Museum Café – Restaurant δημιουργήθηκε από το Δειπνοσοφιστήριον Catering με βασικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εστίασης, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από εκείνα που έχουμε συνηθίσει στο κέντρο της Κηφισιάς.
Πρόσφατα, ο χώρος ανανεώθηκε και μαζί και οι γεύσεις του χάρη στη νέα συνεργασία του Δειπνοσοφιστηρίου με τον αγαπημένο Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Με γνώμονα την «Νεολληνική Κουζίνα» ο διάσημος executive chef επέλεξε υλικά και γεύσεις που στηρίζονται σε Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από περιοχές όλης της Ελλάδας.  Τι εννοούμε με αυτό; Άγρια χόρτα Μεσσηνίας, κοπανιστή Τήνου, άγρια μανιτάρια Ηπείρου, μοσχαρίσια μπριζόλα από την φάρμα Μπράλου είναι μερικά από τα υλικά που θα απολαύσουμε στο εστιατόριο και θα τα λατρέψουμε.

allyou_mouseio_internal02.jpg

Καθημερινά, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, μάς περιμένουν υπέροχες γευστικές προτάσεις που θα ζωντανέψουν όλες τις αισθήσεις μας. Ψήνεσαι να περάσουμε μια νύχτα στο Μουσείο;

Museum Café-Restaurant
Πού:
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Λεβίδου 13, Κηφισιά
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 12.00-24.00 /  Σάββατο & Κυριακή 10.00-24.00
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8011170

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το STAGES A/LIVE παρουσιάζει τη Σtella στο Onassis Channel στο YouTube

Μη χάσεις την ψηφιακή πρεμιέρα: Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 21:00

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός