Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε εξερευνούμε τη Χώρα του Ποτέ-Ποτέ

Κόντρα σε αυτό που νομίζαμε τόσα χρόνια, είναι παγερή.


Φύλλις Νικολάου

Απόψε έχουμε ραντεβού με τον Πήτερ Παν, την Γουέντι, τον Κάπτεν Χουκ και... τους Russian Ice Stars. Και ναι, σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη καταλάβει, έχουμε σκοπό να σε πάμε στην παγερή, μαγευτική και συγκλονιστικά υπέροχη Χώρα του Ποτέ-Ποτέ. Αυτή στήνεται στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο και αναμένεται να μας ενθουσιάσει.

Γιατί; Πολύ απλά, γιατί η κλασική και αγαπημένη ιστορία του Πήτερ Παν μετατρέπεται σε ένα συγκλονιστικό θέαμα που συνδυάζει τον χορό με το πατινάζ. Όλα αυτά φυσικά τα οφείλουμε στους απίστετους Russian Ice Stars.

Μαζί με τους καταπληκτικούς χορευτές στον πάγο ο Χρήστος Φερεντίνος στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού «Κουρσάρου Μπομπ» θα μεταδίδει συνεχώς δημοσιογραφικά ρεπορτάζ απο τη «Χώρα του Ποτέ», ώστε όλοι οι μικροί μας φίλοι να μπορούν να παρακολουθούν το παραμύθι που για πάνω από 100 χρόνια συντροφεύει όλους αυτούς που ακόμη πιστεύουν στις νεράιδες και στην ανημελιά του αγοριού που ποτέ δεν ήθελε να μεγαλώσει.

Μια πελώρια παγοπίστα που αστράφτει από νεραϊδόσκονη θα καλύψει την αρένα του Taekwondo, για να υποδεχτούμε μαζί τον Πίτερ Παν, την Τίνκερμπελ, τον Κάπτεν Χουκ και όλους τους υπέροχους χαρακτήρες που έπλασε η φαντασία του συγγραφέα Τζ. Μ. Μπάρι! Από τις καμινάδες του Λονδίνου και το σπίτι της οικογένειας Ντάρλιγκ ως το πειρατικό του Κάπτεν Χουκ και τον καταυλισμό της Τάιγκερ Λίλι, η παράσταση είναι ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τη Χώρα του Ποτέ, γεμάτο ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές, ακροβατικά, ξιφομαχίες, φλεγόμενα χούλα χουπ – όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των Russian Ice Stars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.

Η διεθνώς καταξιωμένη ομάδα των Russian Ice Stars αποτελείται από εξήντα συντελεστές και κορυφαίους χορευτές, πολλοί από τους οποίους είναι διακεκριμένοι σε εθνικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο. Ειδικά για τη θεαματική χορογραφία του Πίτερ Παν στον πάγο, η ομάδα συνέπραξε με τον σπουδαίο Ιταλό χορογράφο Cavalieri Giuseppe Arena, τον καλλιτέχνη που χορογράφησε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο το 2006, ενώ η ξεσηκωτική πρωτότυπη μουσική είναι του διάσημου –επίσης Ιταλού– συνθέτη Silvio Amato.

Διασκεδαστική, ονειρική μα πάνω απ’ όλα μια παράσταση που αφηγείται μια διαχρονική ιστορία –την ιστορία του παιδιού που αρνείται να μεγαλώσει–, ο Πίτερ Παν στον πάγο είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές διασκευές της κλασικής ιστορίας του Τζέιμς Μπάρι.

Τι λες, φύγαμε για την Χώρα του Ποτέ-Ποτέ;

Peter Pan On Ice
Πού:
Γήπεδο Tae Kwo Do, Φάληρο
Ώρα έναρξης: 19.30
Τιμές εισιτηρίων: Aπό 6€
Προπώληση: viva.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός