Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

We need new eyes

Για να ξαναδούμε ζωντανά τον αγαπημένο μας Larry Gus στη σκηνή του six d.o.g.s.


Φύλλις Νικολάου

Τον αγαπάμε τόσο που δεν έχουμε χάσει ποτέ καμία εμφάνισή του.  Ο λόγος φυσικά για τον Larry Gus, ο οποίος απόψε ανεβαίνει στη σκηνή του six d.o.g.s. O Παναγιώτης Μελίδης, όπως είναι το κανονικό όνομα του Βεροιώτη μουσικού, ξεκίνησε το project Larry Gus το 2006. Oι αρχικές sampled-based ηχογραφήσεις του χρησιμοποιήθηκαν κατα κύριο λόγο σε αυτοσχεδιαστικές live εμφανίσεις. Το ντεμπούτο άλμπουμ του «Stitches» κυκλοφόρησε στην Ελληνική Cast-a-blast. Μετά από μια σειρά remixes και συμμετοχές σε συλλογές, υπέγραψε στην εμβληματική Νεουρκέζικη DFA Records. Εκεί κυκλοφόρησε τα «Silent Congas», «Years Not Living» και «Ι Νeed new eyes» που τον καθιέρωσαν οριστικά στο παγκόσμιο underground, με τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις του να πληθαίνουν. Αυτή θα είναι η τρίτη, και καλύτερη, εμφάνισή του στο six d.o.g.s.

Παρέα του για το αποψινό βράδυ, πέρα από εμάς, θα είναι οι Central Pozitronics είναι το πειραματικό τρίο που δημιουργήθηκε στην Κέρκυρα τον Απρίλιο του 2014, όταν τρεις φίλοι με ετερόκλητες μουσικές αναφορές έπαιξαν πρώτη φορά μαζί στο υπόγειο του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ανισόρροπες κιθάρες, ηλεκτρονικά, noise, breakbeat ξεσπάσματα, προηχογραφημένο υλικό και ελεύθερος αυτοσχεδιασμός είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της μουσικής τους, με σημαντικότερο στοιχείο τις πολύ έντονες ζωντανές εμφανίσεις τους. Μετά τον σύντομο διασκορπισμό τους στην Ευρώπη και την πολύ πρόσφατη εγκατάστασή τους στην Αθήνα, έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του six dogs, ενώ σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν σύντομα την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία.

Εμείς αυτό το live δε θα το χάσουμε – θα σε περιμένουμε εκεί στις 21.00 νταν!

Larry Gus Live
w/ Central Pozitronics

Πού: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 5€
Προπώληση: viva.gr / Public / Seven Spots / Reload / Media Markt
 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η γκαλερί Sianti παρουσιάζει: «Απόστολος Γιαγιάννος: 50 χρόνια Τέχνη»

Διάρκεια έκθεσης: Πέμπτη 28 Μαρτίου – Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ο ρόλος των γυναικών κατά την επανάσταση του 1821

Τιμάμε την αυριανή εθνική επέτειο παρακολουθώντας ένα εξαιρετικό βίντεο-μάθημα με τη φροντίδα του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Η Μάγισσα»: Ήρθε η ώρα να βγει αληθινό το όραμα της Θεοφανώς;

Λασκαραίοι και Γερακάρηδες παλεύουν για τη ζωή και την εξουσία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.