Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα μένουμε μόνες στο σπίτι

Στην παρέα μας, θα είναι ο 8χρονος Κέβιν και δύο δύσμοιρους διαρρήκτες.


Φύλλις Νικολάου

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για «λιώσιμο» στο σπίτι. Μετά λοιπόν από τη χθεσινή μας κραιπάλη, λέμε να συμμαζευτούμε, να πάμε μέχρι τον καναπέ και να καλέσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα για ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο movie night. Τι περιλαμβάνει αυτό; Μα φυσικά μια κλασική εορταστική κωμωδία.

Ο λόγος για το «Μόνος στο Σπίτι» με πρωταγωνιστή το παιδί-θαύμα των 90s, Μακόλεϊ Κάλκιν. Σε αυτήν, μια πολυμελής αμερικάνικη οικογένεια που πρόκειται να ταξιδέψει στο Παρίσι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, διακατέχεται από υπερβολικό άγχος την ημέρα της αναχώρησης, με αποτέλεσμα ένα από τα μέλη της, ο 8χρονος Κέβιν Μακ Κάλιστερ, να μείνει πίσω. Ο μικρός Κέβιν βρίσκεται ξαφνικά ολομόναχος στο σπίτι και έρχεται αντιμέτωπος με δύο λωποδύτες που σχεδιάζουν να το ληστέψουν! Όμως, χάρη στην παιδική του εφευρετικότητα, το θάρρος και τη φαντασία του, καταφέρνει να τους κατατροπώσει.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τρία ακόμα σίκουελ. Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο καταξιωμένος Κρις Κολόμπους («Κυρία Νταπφάιρ» και «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» και «Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά» ), ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο αξιαγάπητος νεαρός ηθοποιός Μακόλεϊ Κάλκιν. Από το υπόλοιπο καστ ξεχωρίζουν ο βραβευμένος Τζο Πέσι (Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου 1991 –«Τα καλά παιδιά») και ο αξέχαστος ευτραφής κωμικός Τζον Κάντι. Η ταινία θεωρήθηκε μία από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες του παγκόσμιου κινηματογράφου και έχει καθιερωθεί ως μια από τις πλέον κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Είσαι για καναπέ, ποπ κορν και καλή παρέα; Εμείς θα σε περιμένουμε - Καλά Χριστούγεννα!

Μόνος στο Σπίτι
Σκηνοθεσία:
Κρις Κολόμπους
Με τους: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν, Τζον Κάντι

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde