Απόψε ψάχνουμε τον δολοφόνο με τη βοήθεια του Πυθαγόρα - AllYou.gr

Search

Απόψε ψάχνουμε τον δολοφόνο με τη βοήθεια του Πυθαγόρα

Όλα αυτά στις κινηματογραφικές αίθουσες, που κάνει πρεμιέρα η ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, "Έτερος Εγώ".

16 Ιανουαρίου 2017

Το αποψινό βράδυ, θα το περάσουμε στους κινηματογράφους γιατί κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, "Έτερος Εγώ". Το trailer μας έχει προετοιμάσει για μια προσεγμένη δουλειά που θα μας ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στην Αθήνα, το 2015. Όλα ξεκινάνε από πέντε δολοφονίες που έχουν κοινό χαρακτηριστικό αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στους τόπους των εγκλημάτων. Τη λύση του μυστηρίου και την ανακάλυψη της αλήθειας, αναλαμβάνει ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης. Αναπάντεχοι σύμμαχοι του, στο να ξεμπλέξει το πολύπλοκο και επικίνδυνο αυτό κουβάρι, η θεωρία του Πυθαγόρα κι ένας καθηγητής μαθηματικών. Θα τα καταφέρει;

Εμείς, πάντως, θα είμαστε στις θέσεις μας για να δούμε πως θα εκτυλιχθεί η ιστορία. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, μας έχει κρατήσει πολλά βράδια συντροφιά στις περιπέτειες του αστυνόμου Μπέκα και κάτι μας λέει ότι μέσα από τον Δημήτρη Λαΐνη θα μας οδηγήσει σε μοναδικά μονοπάτια και απόψε. Επίσης, ανυπομονούμε να δούμε και τον Francois Cluzet στο ρόλο του καθηγητή μαθηματικών. Tον αγαπήσαμε στους "Άθικτους", τον χειροκροτήσαμε για το βραβείο σεζάρ καλύτερου ηθοποιού στο "Μην το πεις σε κανέναν" και θα τον ξαναχειροκροτήσουμε σίγουρα απόψε. Ραντεβού στις αίθουσες!

 

 

"Έτερος Εγώ" 

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Μάνος Βακούσης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Άννα Καλαιτζίδου και ο Francois Cluzet  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!