Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε ο Σωκράτης Μάλαμας θα μας πει για... Κάτοπτρα

“Νέα τραγούδια, ίδια μαγεία”​ στον Σταυρό του Νότου.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Απόψε, όπως κάθε Σάββατο και Παρασκευή, ο Σωκράτης Μάλαμας μας περιμένει στον Σταυρό του Νότου. Στον αγαπημένο του αυτό χώρο, θα μας τραγουδήσει κομμάτια που έγραψε, κομμάτια που έγραψαν άλλοι και τραγούδησε ο ίδιος ή απλά «δανεικά» κομμάτια που αγαπά αρκετά για να θέλει να τους δώσει τη δική του σφραγίδα και υπογραφή.

Εκεί, Φραντζή & Θαρύπου 35, κοινό και καλλιτέχνης, θα γίνουμε μια μεγάλη νοητή αγκαλιά και θα μιλήσουμε για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δεν ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν.

Εκτός από όλα αυτά τα... γνωστά και αγαπημένα, όμως, θα ακούσουμε και μερικά από τα καινούργια τραγούδια του Σωκράατη Μαλαμα, από ένα επερχόμενο δίσκο, με τίτλο “Κάτοπτρα”,  βγαλμένο από ένα μουσικό σύμπαν που εδώ και σχεδόν 30 χρόνια προσφέρει στιγμές ατόφιες και μοναδικές.
 

ΙΝFO

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 35
Τηλέφωνο: 210 9226975, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρα έναρξης: 22:00

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός