Γιορτάζουμε τον έρωτα στο ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος - AllYou.gr

Search

Γιορτάζουμε τον έρωτα στο ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος

Το νέο στολίδι της Αθήνας βάζει τα ερωτικά του.

14 Φεβρουαρίου 2017

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στον έρωτα και είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους ελεύθερους, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πας προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το ερωτικό μενού του Κέντρου, έχει προβολή ταινίας και συναυλία και τα δύο με ελεύθερη είσοδο, φυσικά. Πάρε τα ποπ κορν σου για να απολαύσεις στο Φάρο, το "Χαμένοι στη μετάφραση", μια αναπάντεχη ερωτική ιστορία για τις πιθανότητες της ζωής. Η Charlotte και ο Bob θα γνωριστούν στο εξωτικό Τόκυο και θα ζήσουν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα γεμάτο έντονα συναισθήματα, αλλά και παρεξηγήσεις.

Στη συνέχεια, ετοιμάσου για χορό γιατί τη σκυτάλη θα πάρουν οι The Wedding Singers οι οποίοι θα μετατρέψουν τον Πύργο των Βιβλίων στο πιο πολύχρωμο πάρτυ της πόλης. Με ένα non-stop mix από διασκευές των ‘90s και την απαραίτητη δόση αστερόσκονης θα μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στους ξέφρενους ρυθμούς τους, προσκαλώντας μας όλους να γιορτάσουμε την αγάπη.

ΙNFO

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364
Αναλυτικές πληροφορίες για το συνολικό προγραμματισμό του ΚΠΙΣΝ, στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org/eventsΑκολούθησε το allyou στο Instagram!