Το κορίτσι που εξαφανίστηκε - AllYou.gr

Search

Το κορίτσι που εξαφανίστηκε

Από σήμερα προβάλλεται στις αίθουσες (02/10) η κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ της Τζίλιαν Φλιν σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ.

02 Οκτωβρίου 2014

Έχουμε βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών γι' αυτή την ταινία! Το σενάριο έχει βασιστεί στο βιβλίο "Το κορίτσι που εξαφανίστηκε" της Τζίλιαν Φλιν, μιας από τις σπουδαιότερες νέες εκπροσώπους της αστυνομικής λογοτεχνίας ("Αιχμηρά αντικείμενα", "Σκοτεινός τόπος"). Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Φίντσερ, των αριστουργηματικών "Seven" και "Fight Club". Πρωταγωνιστεί ο γοητευτικός Μπεν Άφλεκ. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερους λόγους για να ανυπομονούμε να τη δούμε...

Με αφετηρία την εξαφάνιση μιας γυναίκας, το βιβλίο της Φλιν ανατέμνει ένα σύγχρονο αμερικανικό γάμο που, όπως αποκαλύπτεται στην πορεία και μέσα από διαρκείς ανατροπές, κρύβει θανάσιμα μυστικά. Μέχρι τις τελευταίες σελίδες είναι αδύνατο να υποψιαστείς το τέλος. Το "Κορίτσι που εξαφανίστηκε" εδραίωσε τη φήμη της συγγραφέα του, για την οποία ο Στίβεν Κινγκ είχε γράψει: "Η γραφή της διαθέτει σφρίγος, διεισδυτικότητα και υπνωτιστική τάση προς το μακάβριο".

Από σήμερα η ταινία προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!