Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το ΚΠΙΣΝ γίνεται δικό μας!

Το διαμάντι της πολης, παραδίδεται στην ελληνική κοινωνία, σε όλους μας.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Σήμερα θα βρεθούμε στην ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς την ελληνική κοινωνία, προς όλους μας, μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας.

Το πρόγραμμα, που ξεκινάει στις 6 το απόγευμα, έχει ως εξής:

Στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης του έργου. Στη συνέχεια, χορός, μουσική, τραγούδι, αφηγήσεις, αστική κουλτούρα και happenings θα συναντηθούν σε έναν δημιουργικό διάλογο που αντανακλά τις απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης που αγκαλιάζει το ΚΠΙΣΝ μέσα από ένα πρόγραμμα-έκπληξη!

Αποσπάσματα του προγράμματος θα αποκαλυφθούν σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, τον Πύργο Βιβλίων, τον Φάρο και το Ξέφωτο.

Στο τέλος, όλοι μαζί θα στρέψουμε το βλέμμα μας προς τον ουρανό για να απολαύσουμε ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και η γιορτή θα συνεχιστεί με πάρτυ στην Αγορά και dj set από την Kafka (Κατερίνα Καφεντζή). Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Τα λέμε εκεί και θυμήσου ότι για τους χώρους των αναμεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα δεν απαιτείται εισιτήριο!

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα