Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Φανατική του "Homeland"; Ξεκινάει η 4η σεζόν!

Απόψε (06/10) στο Fox.


Γεωργία Κοντού

Μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές επιστρέφει από σήμερα και μπαίνει στον 4ο κύκλο. Η μεγάλη πρεμιέρα είναι στις 21.30 στο Fox, με ένα διπλό επεισόδιο. Spoiler alert, για όσους δεν έχουν ολοκληρώσει τον 3ο κύκλο του "Homeland": Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία, μετά τη δημόσια εκτέλεση του Νίκολας Μπρόντι;

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, η Κάρι, έγκυος στο παιδί του, αρχίζει μια νέα ζωή στην Κωνσταντινούπολη, ως η νεότερη διευθύντρια τομέα στην ιστορία της CIA. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει γίνονται ακόμη πιο δύσκολες όταν μια νέα αποστολή τη φέρνει και πάλι στην πρώτη γραμμή της δράσης, στα σύνορα μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν. Μάλιστα ο μέντοράς της, Σολ Μπέρενσον, δεν είναι σε θέση να τη βοηθήσει όπως παλιά, γιατί έχει αναγκαστεί να αποσυρθεί και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στη Νέα Υόρκη.

Μας είναι δύσκολο να φανταστούμε το "Homeland" χωρίς το ειδύλλιο της Κάρι και του Νίκολας, είναι η αλήθεια. Όμως χαιρόμαστε που στους πρωταγωνιστικούς ρόλους παραμένουν οι εκπληκτικοί Κλερ Ντέινς ("Κάρι") και Μάντι Πάτινκιν ("Σολ"). Ανυπομονούμε και για την άφιξη του Κόρεϊ Στολ στο φετινό καστ της σειράς, τον οποίο γνωρίσαμε στο "House of Cards" ως Πίτερ Ρούσο, τον πολλά υποσχόμενο πολιτικό που έπεσε θύμα του αδίστακτου Φράνσις Άντεργουντ (Κέιβιν Σπέισι).

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου