Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Με τον Dj Andy Smith στο ΚΠΙΣΝ

Μουσικό Σάββατο, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Σο πλαίσιο του Summer Νostos Festival που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σήμερα θα απολαύσουμε τον Andy Smith.

Ήταν ο πρώτος DJ που κυκλοφόρησε σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία ένα mix album που συνδύαζε πολλά μουσικά είδη. Περιλαμβάνοντας αποσπάσματα από καλλιτέχνες όπως ο Tom Jones, η Peggy Lee και οι Beastie Boys, το άλμπουμ του Documents κυκλοφόρησε το 1998 και γρήγορα έγινε ο ύμνος μιας ολόκληρης γενιάς! Η αγάπη του για πολλά και ετερόκλητα είδη μουσικής φάνηκε ακόμη περισσότερο με τη συμμετοχή του στα πρώτα δύο άλμπουμ των Portishead, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε διεθνή σόλο καριέρα ως DJ.

Σήμερα, μας δίνει ραντεβού στο Ξέφωτο, το οποίο θα πλημμυρίζει από νωρίς με μουσικές!

INFO

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ξέφωτο
Ώρα έναρξης: 21:30

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα