Το Μικρό Παρίσι επέστρεψε στην Αθήνα! - AllYou.gr

Search

Το Μικρό Παρίσι επέστρεψε στην Αθήνα!

Μέχρι τις 19/10 οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ στην Πλατεία Βάθη.

14 Οκτωβρίου 2014

Για μία ακόμη χρονιά, η περιοχή γύρω από την πλατεία Βάθη, με τους δρόμους με τα πολλά γαλλικά ονόματα, τιμά τον πολιτισμό της Πόλης του Φωτός, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Μικρό Παρίσι". Μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, λοιπόν, μπορείς να παρακολουθήσεις συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις εικαστικών και μόδας και άλλες εκδηλώσεις, αφιερωμένες φέτος στην περίοδο από την Μπελ Επόκ μέχρι τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ενδεικτικά σήμερα, 14/10, στον Ακροβάτη (Ψαρρών 26 & Μαίζωνος, Μεταξουργείο) στις 22.00 η μπάντα Πρωτογενές Πλεόνασμα 69 αναβιώνει το Great American Songbook με swing, soul και new jazz επιρροές. Ενώ το Αθηναϊκό Θέατρο του Καφενέ και η παράσταση "Vive la femme" πηγαίνει στο Καφενείο Ροζαλίνο (Αγ. Παύλου 21), όπου στις 21.30 πέντε γυναίκες ηθοποιοί ερμηνεύουν κείμενα βασισμένα σε έργα συγγραφέων της Μπελ Επόκ, αλλά και πρωτότυπα, και ενσωματώνουν αναπάντεχα τον κόσμο στην παράσταση.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και το πρόγραμμα: athensartnetwork.blogspot.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!