Η Γκουέντι και το κουτί - AllYou.gr

Search

Η Γκουέντι και το κουτί

Διαβάζουμε το νέο βιβλίο των Stephen King και Richard Chizmar.

17 Αυγούστου 2017

Σήμερα έχουμε όρεξη για... αγωνία, τρόμο και μυστήριο. Γι' αυτό και θα ξεκινήσουμε να διαβάζουμε το νέο βιβλίο "Η Γκουέντι και το κουτί" που υπογράφουν ο Stephen King και ο Richard Chizmar.

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια νουβέλα, η οποία μας ταξιδεύει στο καλοκαίρι του 1974. Τότε, η δωδεκάχρονη Γκουέντι Πίτερσον δέχεται το μαγικό κουτί που της προσφέρει ένας μυστηριώδης άντρας. Οχτώ πολύχρωμα κουμπιά στολίζουν το κουτί από μαόνι που, όπως ισχυρίζεται ο άγνωστος, θα τη βοηθήσει στη ζωή της. Ταυτόχρονα όμως την προειδοποιεί: «Να προσέχεις το κουτί. Δίνει δώρα, όμως τα δώρα του είναι μικρή ανταμοιβή σε σχέση με την ευθύνη». Και πράγματι, υπέροχα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στην Γκουέντι. Μέχρι τη στιγμή που αποφασίζει να πατήσει ένα από τα κουμπιά…

Φήμες λένε, ότι ο King αποφάσισε να συνυπογράψει αυτό το βιβλίο με τον Chizmar, γιατί δεν ήξερε πως ακριβώς να βάλει τέλος στην ιστορία του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τέλος αξίζει την ανάγνωση, ενώ όλες οι σελίδες διαβάζονται γρήγορα. Πολύ γρήγορα και απολαυστικά!  
 

INFO

kouti.jpg
 

Η Γκουέντι και το Κουτί

Stephen King, Richard Chizmar

Ιούνιος 2017, Εκδόσεις ΚλειδάριθμοςΑκολούθησε το allyou στο Instagram!