Διαβάζουμε το ημερολόγιο - AllYou.gr

Search

Διαβάζουμε το ημερολόγιο

Την ταινία την έχεις δει, το βιβλίο ακόμα να το διαβάσεις;

14 Αυγούστου 2017

Για το "The Notebook" δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Είναι μια ταινία την οποία έχουμε αγαπήσει και μπορούμε να δούμε ξανά και ξανά και ξανά. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε κάτι άλλο. Δε θα πατήσουμε το play αλλά θα πάρουμε στο χέρια μας το βιβλίο που αφηγείται την αγαπημένη αυτή η ιστορία.

Ο λόγος για "Το Ημερολόγιο" του Nicholas Sparks που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Στις σελίδες του, θα συναντήσουμε τον Νόα Καλχούν να επιστρέφει στη γενέτειρά του ύστερα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να αναπαλαιώσει μια παλιά αγροικία και να ξαναβρεί την εσωτερική του γαλήνη κοντά στη φύση. Θα τον δούμε να μη μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται ένα πανέμορφο κορίτσι που ερωτεύτηκε πριν από 14 χρόνια.  Θα φτάσουμε εκεί που οι αναμνήσεις του θα πάρουν σάρκα και οστά... στην Άλι και την εμφάνισή της μπροστά του. Θα δούμε το πάθος αυτό να παίρνει φωτιά. Θα συγκινηθούμε, ξανά και αλλιώς, με την αγάπη τους...

"Θα διαβάσετε αυτή την ιστορία σε μια νύχτα, αλλά θα τη θυμάστε μια ζωή" γράφει το USA Today, σχετικά. Και δεν αμφιβάλλουμε!
 

ΙΝFO

nicholass.jpeg

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!