Κινηματογραφικές και ερωτικές ιστορίες κάτω από την Ακρόπολη - AllYou.gr

Search

Κινηματογραφικές και ερωτικές ιστορίες κάτω από την Ακρόπολη

Απολαμβάνουμε ένα μοναδικό περίπατο με οδηγό τον Κώστα Στοφόρο.

23 Αυγούστου 2017

Σήμερα το απόγευμα, οι δρόμοι οδηγούν κάτω από την Ακρόπολη. Και αυτό γιατί θα πούμε "ναι" στον περίπατο που οργανώνει το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευση, με οδηγό μας τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Κώστας Στοφόρος. Αφετηρία η ιστορική οδός Τριπόδων!

Θα περπατήσουμε στα στενά της Πλάκας και θα γνωρίσουμε τις πιο ρομαντικές ιστορίες που διαδραματίστηκαν ή αποτυπώθηκαν στο σελιλόιντ στη σκιά της Ακρόπολης.  Θα θυμηθούμε ζευγάρια που έμειναν στην κινηματογραφική ιστορία, από τον Ελληνικό Κινηματογράφο ως το ...Χόλιγουντ. Από τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα, στη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ... Θα μάθουμε ποιός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Κωστή Παλαμά, ποια ήταν τα «παιδιά της Βέρμαχτ» αλλά και την ρομαντική και δραματική ιστορία του Περικλή Γιαννόπουλου και της Σοφίας Λασκαρίδου…

Και μετά, θα απολαύσουμε αποσπάσματα από ρομαντικές κινηματογραφικές ταινίες που διαδραματίζονται στη σκιά του Ιερού Βράχου.

ΙNFO

Κινηματογραφικές και ρομαντικές ιστορίες κάτω από την Ακρόπολη

Ώρα έναρξης: 7:30 μ.μ.

Διάρκεια: 2 ώρες

Κόστος: 10 ευρώ (περιλαμβάνει εκτός από τον περίπατο, ξενάγηση στο Μουσείο. Για ομάδες των πέντε ατόμων και άνω προβλέπεται έκπτωση 20%)

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων

Πλη­ρο­φο­ρίες:
Μου­σείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης-Εθνικό Κέντρο Έρευ­νας & Διά­σω­σης
Σχολικού Υλικού, Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα
210 3250341/ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!