Μουσική, free cocktails και ένα διήγημα σε συλλεκτική έκδοση, απόψε στο six d.o.g.s. - AllYou.gr

Search

Μουσική, free cocktails και ένα διήγημα σε συλλεκτική έκδοση, απόψε στο six d.o.g.s.

Οι εκδόσεις Pilotless Press σε προσκαλούν σε μια ασυνήθιστη πτήση!

03 Νοεμβρίου 2014

Ένας άντρας ανακαλύπτει ότι είναι νεκρός όταν συνειδητοποιεί ότι ο μισθός του δεν του έχει καταβληθεί κι ενώ το τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων της εταιρείας όπου εργάζεται του γνωστοποιεί ότι, παρά την ατυχή αυτή εξέλιξη, θα πρέπει να ολοκληρώσει κανονικά τη βάρδια του. Στην προσπάθειά του να αποκαλύψει τον παραλογισμό της κατάστασής του, ανακαλύπτει όλες τις παράλληλες πραγματικότητες που αγνοούσε...

Περισσότερες λεπτομέρειες, στο διήγημα "Postlude" του Haldon Lockly, που απόψε (03/11) παρουσιάζεται και διατίθεται για πρώτη φορά σε 300 αριθμημένα αντίτυπα, στο The Bar του six d.o.g.s., συνοδεία μουσικής από τις Cine Qua Pop (Poplie) και με ένα δωρεάν κοκτέιλ Ambos Mundos by Marios Iliopoulos (Bacardi Legacy).

Θα είμαστε εκεί! Θέλουμε άλλωστε να γνωρίσουμε από κοντά το ενδιαφέρον εγχείρημα του ανεξάρτητου εκδοτικού οίκου Pilotless Press, που εκδίδει αγγλόφωνα βιβλία Ελλήνων συγγραφέων, με αισθητική χειροποίητου. Η φιλοσοφία του θα μπορούσε να είναι... scripta volant, αφού ενάντια στο πνεύμα της ψηφιακής εποχής, στην οποία όλες οι πληροφορίες απαθανατίζονται, θέλει να αφήσει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στη μνήμη.

Στις 21.00 στο six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι.

Postlude_1_750.jpg

Postlude_750.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!