Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μουσική, free cocktails και ένα διήγημα σε συλλεκτική έκδοση, απόψε στο six d.o.g.s.

Οι εκδόσεις Pilotless Press σε προσκαλούν σε μια ασυνήθιστη πτήση!


Γεωργία Κοντού

Ένας άντρας ανακαλύπτει ότι είναι νεκρός όταν συνειδητοποιεί ότι ο μισθός του δεν του έχει καταβληθεί κι ενώ το τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων της εταιρείας όπου εργάζεται του γνωστοποιεί ότι, παρά την ατυχή αυτή εξέλιξη, θα πρέπει να ολοκληρώσει κανονικά τη βάρδια του. Στην προσπάθειά του να αποκαλύψει τον παραλογισμό της κατάστασής του, ανακαλύπτει όλες τις παράλληλες πραγματικότητες που αγνοούσε...

Περισσότερες λεπτομέρειες, στο διήγημα "Postlude" του Haldon Lockly, που απόψε (03/11) παρουσιάζεται και διατίθεται για πρώτη φορά σε 300 αριθμημένα αντίτυπα, στο The Bar του six d.o.g.s., συνοδεία μουσικής από τις Cine Qua Pop (Poplie) και με ένα δωρεάν κοκτέιλ Ambos Mundos by Marios Iliopoulos (Bacardi Legacy).

Θα είμαστε εκεί! Θέλουμε άλλωστε να γνωρίσουμε από κοντά το ενδιαφέρον εγχείρημα του ανεξάρτητου εκδοτικού οίκου Pilotless Press, που εκδίδει αγγλόφωνα βιβλία Ελλήνων συγγραφέων, με αισθητική χειροποίητου. Η φιλοσοφία του θα μπορούσε να είναι... scripta volant, αφού ενάντια στο πνεύμα της ψηφιακής εποχής, στην οποία όλες οι πληροφορίες απαθανατίζονται, θέλει να αφήσει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στη μνήμη.

Στις 21.00 στο six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι.

Postlude_1_750.jpg

Postlude_750.jpg

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30