Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Συνεντεύξεις, δοκίμια και άρθρα του Φίλιπ Ροθ στο νέο του βιβλίο

Κυκλοφορεί με τίτλο "Διαβάζοντας τον εαυτό μου και άλλους".


Γεωργία Κοντού

Αν ο Φίλιπ Ροθ είναι από τους αγαπημένους σου συγγραφείς, στο νέο του βιβλίο θα έχεις την ευκαιρία να εμβαθύνεις στην ιδεολογία και τον τρόπο σκέψης του. Γιατί το "Διαβάζοντας τον εαυτό μου και άλλους" περιέχει συνεντεύξεις, δοκίμια και άρθρα από τα πρώτα είκοσι πέντε χρόνια της συγγραφικής σταδιοδρομίας του.

Μιλάει για τον εαυτό και το έργο του, ανασκευάζει παρερμηνείες και απαντά στις επικρίσεις των ομοθρήσκων του, γράφει για Ανατολικοευρωπαίους συγγραφείς που ανέκαθεν υπερασπιζόταν, όπως και για το μπέιζμπολ, την πολιτική, το αμερικανικό μυθιστόρημα. Σε αυτό θα διαβάσεις επίσης μερικές από τις σημαντικότερες συνεντεύξεις του, από έντυπα όπως τα Paris Review, Nouvel Observateur και New York Review of Books.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους

Προτεινόμενα