Μια εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, με δωρεάν είσοδο - AllYou.gr

Search

Μια εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, με δωρεάν είσοδο

Απόψε (13/11) μη χάσεις τη "Circus Explosiva" της καλλιτεχνικής ομάδας Nefelopetra.

13 Νοεμβρίου 2014

Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τη Γυναίκα-φίδι, το παραδείσιο πουλί, τον Mr. Juggler, το Μεφιστοφίλιο, τη Mrs Fragile, τον Bang Jay, τον Sir Yes, την εναέρια Εκάτη, τον Niri, τη Nelfi και τον Pierro. Είναι οι πρωταγωνιστές μιας φαντασμαγορικής παράστασης που θα κόψει την ανάσα. Ο λόγος; Το "Circus Explosiva" είναι στημένο κατά λάθος πάνω σε ένα ναρκοπέδιο. Όμως το σόου δεν πτοείται από τις εκρήξεις και θα συνεχιστεί κανονικά.

Το "Circus Explosiva" είναι μια παράσταση του Συνδέσμου Υποτρόφων Ιδρύματος Ωνάση και της καλλιτεχνικής ομάδας Nefelopetra. Εμπνευσμένη από το τσίρκο, συνδυάζει τη ζωντανή μουσική, το τραγούδι, τον ακροβατικό χορό. Παράλληλα όμως η ατμόσφαιρά της θυμίζει κινηματογραφικές ταινίες του Tim Burton ή παραστάσεις των Tiger Lilies. Παρουσιάζεται για μία και μοναδική βραδιά απόψε (13/11) στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, με δωρεάν είσοδο.

Στις 20.30 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Συγγρού 107, Αθήνα, www.sgt.gr. Η είσοδος είναι δωρεάν με δελτία που θα διανέμονται μία ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης στα ταμεία.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!