Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε θα χορέψουμε χιπ χοπ

Στο live του Guts, στο Kookoo.


Γεωργία Κοντού

Ο γαλλικής καταγωγής Guts, dj, παραγωγός και beatmaker, συγκαταλέγεται πλέον στα αγαπημένα ονόματα του ελληνικού κοινού. Αυτή τη φορά όμως που επιστρέφει στην Αθήνα (6/12) έρχεται με την μπάντα του, για ένα live στο Kookoo στο Γκάζι.

Στο παρελθόν ήταν μέλος της funky μπάντας Alliance Ethnic ενώ μετά τη διάλυσή της συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Anthony B και Youssou N'Dour. Από το 2007 έχει κυκλοφορήσει τα σόλο άλμπουμ "Guts le Bienheureux", "Freedom", "Paradise For All" και τη συλλογή "Beach Diggin" με τον Mambo. Απόψε υπόσχεται ένα εκρηκτικό live που δεν θέλουμε να χάσουμε. Ο τίτλος του -"Hip hop after all"- μας βάζει στο πνεύμα!

Στο Kookoo, Ιάκχου 17, www.kookoo.gr.

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven spots, Ianos, Reload.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς