Σήμερα θα αναμετρηθούμε με τις πιο οδυνηρές αλήθειες μας - AllYou.gr

Search

Σήμερα θα αναμετρηθούμε με τις πιο οδυνηρές αλήθειες μας

Στην παράσταση "Innerview", στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

08 Δεκεμβρίου 2014

Σε μια θεατρική σκηνή του σήμερα παρατηρούμε τη δουλειά και τη σύγκρουση των συντελεστών ενός έργου που μιλάει για την κάθοδο δύο προσώπων στον Άδη. Ο ηθοποιός είναι ένας πεπειραμένος θεατράνθρωπος, ενώ ο σκηνοθέτης ένας νεαρός, πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης. Στο δεύτερο μέρος εμφανίζεται ένας καταλύτης: μια δημοσιογράφος η οποία ασχολείται με το θέατρο. Η σχέση μεταξύ της δημοσιογράφου και του σκηνοθέτη εξελίσσεται μέσα από μια συνέντευξη όπου τα μυστικά του καθενός έρχονται σταδιακά στο φως.

Πόσο απέχει η αλήθεια από το ψέμα; Η τέχνη από τη ζωή; Ο εσωτερικός εαυτός από τον εξωτερικό; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που διερευνά το θεατρικό έργο "Innerview", σε σενάριο του Αλέξη Σταμάτη και σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ. Παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, έως τις 6/1/15, στην αίθουσα Black Box στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Θα μας εμπνεύσει να βρούμε κάποιες απαντήσεις για τον εαυτό μας; Θα το διαπιστώσουμε απόψε (8/12).

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418550. 

Προπώληση εισιτηρίων: στα ταμεία του ιδρύματος και με πιστωτική κάρτα στο τηλ. 210 3418579, www.mcf.gr, Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου).Ακολούθησε το allyou στο Instagram!