Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα θα διαβάσουμε το μπεστ σέλερ του Ντέιβ Έγκερς "Ο Κύκλος"

Υπάρχει ιδιωτική ζωή στην εποχή των social media;


Γεωργία Κοντού

Η επόμενη αναγνωστική επιλογή μας θα είναι το μπεστ σέλερ "Κύκλος" του συγγραφέα Ντέιβ Έγκερς, ο οποίος έχει βραβευτεί στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία και έχει προταθεί για το Εθνικό Βραβείο Λογοτεχνίας στις ΗΠΑ, το Πούλιτζερ και το Εθνικό Βραβείο του Κύκλου των Κριτικών!

Ηρωίδα του μυθιστορήματος η Μέι Χόλαντ, η οποία προσλαμβάνεται στον Κύκλο, την ισχυρότερη διαδικτυακή εταιρεία στον κόσμο. Στην αρχή ενθουσιάζεται με την υπερσύγχρονη εικόνα και τη ζωντάνια της εταιρείας και βουτά στον κόσμο της: ατελείωτα πάρτι, νυχτερινά κέντρα, συναυλίες με διάσημους μουσικούς, αθλητικά δρώμενα, ενυδρεία με σπάνια πλάσματα... Μέχρι που γνωρίζει έναν παράξενο συνάδελφο και αρχίζει να αναρωτιέται αν αποτελεί μέρος μιας εικονικής πραγματικότητας.

Με ζητήματα όπως η μνήμη, η ιδιωτικότητα, οι αλλαγές της βιοτεχνολογικής επανάστασης, η ποιότητα της σύγχρονης δημοκρατίας και τα όρια της ανθρώπινης γνώσης καταπιάνεται ο "Κύκλος", που έχει χαρακτηριστεί εθιστικά συναρπαστικό.

Κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Κέδρος.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης