Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Nouvelle Vague are coming to town!

Για τρεις συναυλίες σε Θεσσαλονίκη (22/12), Βόλο (23/12) και Αθήνα (24/12).


Γεωργία Κοντού

Όσες φορές κι αν δούμε τους Nouvelle Vague, δεν τους χορταίνουμε ποτέ. Ειδικά τώρα που έρχονται παραμονή/προπαραμονή Χριστουγέννων δεν θα τους χάσουμε, γιατί οι μελωδίες τους μας δημιουργούν μια διάθεση λίγο ρομαντική, λίγο ονειροπόλα αλλά και λίγο σκοτεινή, που πολύ ταιριάζει στην ατμόσφαιρα των ημερών. Αυτή τη φορά θα τους απολαύσουμε σε τρεις εμφανίσεις και μάλιστα με τις αυθεντικές τραγουδίστριες του σχήματος, Melanie Pain και Phoebe Killdeer. Η μίνι περιοδεία τους στη χώρα μας ξεκινά απόψε (22/12) από το Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται αύριο στο Lab Art του Βόλου και ολοκληρώνεται μεθαύριο στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα. Ελπίζουμε να ακούσουμε αγαπημένες διασκευές, όπως αυτές που έχουν κάνει στα τραγούδια “Guns Of Brixton” των Clash, “Blue Monday” των New Order, “A Forest” των Cure και "Marian" των Sisters of Mercy.

Προπώληση εισιτηρίων: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload και στο www.viva.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.