Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μουσικοθεατρική παράσταση από τη Νεφελόπετρα και άλλες εκδηλώσεις σήμερα στην Αθήνα

Τι έχει προγραμματιστεί για την παραμονή των Χριστουγέννων;


Γεωργία Κοντού

Σήμερα θέλουμε να ζήσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα, γι' αυτό σήμερα όλη την ημέρα θα την περάσουμε στο κέντρο της Αθήνας. Για την παραμονή των Χριστουγέννων έχουν προγραμματιστεί σε διάφορες γωνιές της συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

-Στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων θα παίζει χριστουγεννιάτικα κάλαντα ενώ θα πραγματοποιηθεί το εικαστικό εργαστήριο με τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού "Ο δικός μου δρόμος!".
-Στην πλατεία Κλαυθμώνος τα πιτσιρίκια θα διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικα εργαστήρια από τα Παιχνιδοκαμώματα, ένα μουσικό εργαστήρι από την Artventure, μια μουσική παράσταση με την ορχήστρα "Τα ζώα του Δάσους" και δύο θεατρικές παραστάσεις - "Μήπως ονειρεύομαι;" από την ομάδα Τελίτσα και "Δύο συναχωμένοι πιγκουίνοι" από το θέατρο Αερόπλοιο.
-Στην πλατεία Συντάγματος από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ο En Lefko 87.7 θα εκπέμπει live. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 17.30 με το σόου "Circus-Explosiva - The Return" από την ομάδα Νεφελόπετρα (φωτό) στην ίδια πλατεία: εννέα περφόρμερ, μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες υπόσχονται να μας κόψουν την ανάσα με το πάθος, την ενέργεια και το... ριψοκίνδυνο πνεύμα τους. 

Περισσότερες πληροφορίες www.christmasinathens.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.