Θα υποδεχτούμε το 2015 με τη Μαριέττα Φαφούτη και τους Jaguar Bombs - AllYou.gr

Search

Θα υποδεχτούμε το 2015 με τη Μαριέττα Φαφούτη και τους Jaguar Bombs

Σε ένα μεγάλο πάρτι στο Gazarte.

31 Δεκεμβρίου 2014

Θέλουμε να γιορτάσουμε τη νέα χρονιά με κέφι και αισιοδοξία. Γι' αυτό η σημερινή επιλογή μας είναι το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Gazarte με το πιο χαμογελαστό κορίτσι της ελληνικής ποπ, τη Μαριέττα Φαφούτη, και τους... πολυσυλλεκτικούς Jaguar Bombs. Η Φαφούτη υπόσχεται να μας υποδεχτεί μαζί με την 8μελή μπάντα της και να ερμηνεύσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει από Φρανκ Σινάτρα και Έλβις Πρίσλεϊ μέχρι Black Keys. Από την άλλη, οι Jaguar Bombs θα βάλουν στο μπλέντερ από ροκ εντ ρολ των 60s μέχρι pop anthems των 00s... και ό,τι ήθελε προκύψει.

Όλα αυτά στο ισόγειο του Gazarte, γιατί ο 1ος όροφος θα φιλοξενήσει τον Ευστάθιο Δράκο των Minor Project, ο οποίος κατόπιν θα δώσει τα ηνία στους Σάκη Τσιτομενέα και Σπύρο Παγιατάκη για ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι να χαράξει η πρώτη ημέρα του 2015. 

Στις 01.00 στο Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210 3460347, προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores, www.viva.gr και στο 11876.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!