Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Θα υποδεχτούμε το 2015 με τη Μαριέττα Φαφούτη και τους Jaguar Bombs

Σε ένα μεγάλο πάρτι στο Gazarte.


Γεωργία Κοντού

Θέλουμε να γιορτάσουμε τη νέα χρονιά με κέφι και αισιοδοξία. Γι' αυτό η σημερινή επιλογή μας είναι το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Gazarte με το πιο χαμογελαστό κορίτσι της ελληνικής ποπ, τη Μαριέττα Φαφούτη, και τους... πολυσυλλεκτικούς Jaguar Bombs. Η Φαφούτη υπόσχεται να μας υποδεχτεί μαζί με την 8μελή μπάντα της και να ερμηνεύσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει από Φρανκ Σινάτρα και Έλβις Πρίσλεϊ μέχρι Black Keys. Από την άλλη, οι Jaguar Bombs θα βάλουν στο μπλέντερ από ροκ εντ ρολ των 60s μέχρι pop anthems των 00s... και ό,τι ήθελε προκύψει.

Όλα αυτά στο ισόγειο του Gazarte, γιατί ο 1ος όροφος θα φιλοξενήσει τον Ευστάθιο Δράκο των Minor Project, ο οποίος κατόπιν θα δώσει τα ηνία στους Σάκη Τσιτομενέα και Σπύρο Παγιατάκη για ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι να χαράξει η πρώτη ημέρα του 2015. 

Στις 01.00 στο Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210 3460347, προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores, www.viva.gr και στο 11876.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.